- 63,022
- 32,231
- 113
kodu al koduLan ben ne anlarım oran moran yav muro kilo mu alıyon dayı ne zaman gördün sporla alakamı
kodu al koduLan ben ne anlarım oran moran yav muro kilo mu alıyon dayı ne zaman gördün sporla alakamı
bi sana dm den bir şey yazdım baksanaVallahi hesaplar sıfır kod bekliyoruz Kot mu alalım özeli mi alacağız dün 2 kodumu matlet vermiş biliyor musun
İyiki alamadım o oyun tam cacıkkodu al kodu
Abi dm bakkodu al kodu
Muroo1988Jojo bonanza 1.3 verdi ikinci spinde oyuna aldı ozelleri oynadık 1 kağıt fenere bastık puhaha
Atım ozelleri al abiMuroo1988
Genç bozanza mıdır nedir bunun ben anasını avradını 0 Lira ödedi Böyle bir şey olabilir mi ya böyle işin ben anasını avradını ya Nasıl bir oyun yaBu özeller kaç dk açık kalacak
1300 lira mı verdi lan çekseydin Sen neyin peşindeydiJojo bonanza 1.3 verdi ikinci spinde oyuna aldı ozelleri oynadık 1 kağıt fenere bastık puhaha
Gonderdim abi al ozelleriMuroo1988
Genç bonanza kim dayı?Genç bozanza mıdır nedir bunun ben anasını avradını 0 Lira ödedi Böyle bir şey olabilir mi ya böyle işin ben anasını avradını ya Nasıl bir oyun ya
Abi fenere bastım 1 k özel aldım birde1300 lira mı verdi lan çekseydin Sen neyin peşindeydi
Bir de 2 veriyor zaten niye oynadın ki onuAbi fenere bastım 1 k özel aldım birde
Yüksek normalde azdır oraniBir de 2 veriyor zaten niye oynadın ki onu
Namussuz Oyun acayip bir oyun nasıl bir oyun bu ya 😂 0 ödemek nedir bir lira öder insanGenç bonanza kim dayı?
İnşallah alır Ahmet olacağım gelmezse var ya kafayı yerimYüksek normalde azdır orani
Geldi heralde git abi bitmeden oynaNamussuz Oyun acayip bir oyun nasıl bir oyun bu ya 😂 0 ödemek nedir bir lira öder insan