- 6,346
- 2,987
- 113
Bulursan pasla canS.a herkese bol sans jojo 3 5 lira atabilicek varmı kazanırsak atariz biseyler
Bulursan pasla canS.a herkese bol sans jojo 3 5 lira atabilicek varmı kazanırsak atariz biseyler
Vallahi hesaplar sıfır kod bekliyoruz Kot mu alalım özeli mi alacağız dün 2 kodumu matlet vermiş biliyor musunS.a herkese bol sans jojo 3 5 lira atabilicek varmı kazanırsak atariz biseyler
Bana surekli 15 25 tl cikiyorVallahi hesaplar sıfır kod bekliyoruz Kot mu alalım özeli mi alacağız dün 2 kodumu matlet vermiş biliyor musun
Bilmiyorum ki@Hakan170 adamın konu yine silindi ahhaahsh
NapolyonunBilmiyorum ki
Adam dedi zaten silinecekNapolyonun
Bana da öyle veriyor Dün 2 kodu da vermiş muhabbete gireyim dedim hani kot atar ya bir baktım prenses oyununda vermiş 20 lira çıktı 1 liraya ilk yarı 2,5 üst 3 tane maç vardı 1.000 lira veriyor onu aldım O gelmez zaten de inşallah bu kodu attığında verir ya Bu prenses oyununda Dün almıştım yaBana surekli 15 25 tl cikiyor
O açık kalır gün içinde Kot al alırsın onuOsimhen icardi gol atar gelebilir jojoda 0.88 vardi aviator girdim uctu gitti hahahaha
Umarim murocan kuruyuz durumlar berbatO açık kalır gün içinde Kot al alırsın onu
Aynı Kral Vallahi aynı bir yerlerden bir şey olur yaUmarim murocan kuruyuz durumlar berbat
Ozel alBenim jojoda 1.71kuruş varmış çok büyük para
Aviavtor gir 2 tl yap 2 tane oran alirsin tabi ucup gitmesse adamlar benim 0.88 kurusa bile göz dikip sifirladlarBenim jojoda 1.71kuruş varmış çok büyük para
O neyOzel al
Özel oran var bin
1000 oran acmislar Galatasaray macina
Lan ben ne anlarım oran moran yav muro kilo mu alıyon dayı ne zaman gördün sporla alakamıÖzel oran var bin