- 3,615
- 2,815
- 113
OlurSingodan 8 numara olur
OlurSingodan 8 numara olur
Valla ben uzatmalarda açtım İtalyan taraftarı tam forma girdi osimhen susturduForumunda bir singo premier ligde bigsix topcusudur
Olursa veririmSıra sende
Fener elendi artık ben olsam gençleri çıkarırım Lig'e odaklanırımHayırlı geceler arkadaşlar bugünkü temsilcilerle basarilar
Niye inandırıcı gelmiyo yavOlursa veririm
Kendimi dağıtım konusunda hala birilerinemi ispatlamak zorundayimNiye inandırıcı gelmiyo yav
malesef içerde 2-3 farklı kazanmadan kim cıkarsa cıksın eler bizi dışarda ajax'a 0-3 yendik bi dışarda cok kötüyüzson 16 da liverpol çıkarsa gecmis olsun arkadaşlar
Bana evetKendimi dağıtım konusunda hala birilerinemi ispatlamak zorundayim
Deplasmanda cok kotuyuzson 16 da liverpol çıkarsa gecmis olsun arkadaşlar
Teodor backwel. Prison breakta sapik olandayı senin profildeki adami bi yerden tanıycam ama
Türklere laf edenin anasını bacisini ske ske öldürürümTürkler trolldur ve dünyada kimse tarafından ciddiye alınabilecek tek bir isimleri dahi yoktur.
Juventus orta sahası locatelli ve thuram
Türk futbol tarihinde böyle ikili yok
Kanatlar Kenan ve concecao
Santrafor yedekleri vlahovic, milik falan
Öyle yani
Diğer taraftan
Singo ilk 11 oynasaydi ortasahada GS bu maçı kazanırdı
Onlar aptallar bu maç net gosterdi juve bizden on gömlek üstün net yaniHala Juventus tarihin en kötüsü diyen ala gavatlar varmı acabaaaa
t bagTeodor backwel. Prison breakta sapik olan
Bu oyuna yenilme değil ağır rezillik yaşanır resmen 2-0 olunca turda hala 1 gol avantajı olduğunu unuttu eli ayağına karıştı orda işte 10 kişi olmasa farkı açar giderdi takım yoruldu zaten 10 kişi neredeyse 75 dk oynadılar kolay değil uzatmada artık pili bitti takımın neyse sonuç olarak turladı ülkemiz futbolu için değerli gerisi önemli değilmalesef içerde 2-3 farklı kazanmadan kim cıkarsa cıksın eler bizi dışarda ajax'a 0-3 yendik bi dışarda cok kötüyüz
Aynen öyle dostBu oyuna yenilme değil ağır rezillik yaşanır resmen 2-0 olunca turda hala 1 gol avantajı olduğunu unuttu eli ayağına karıştı orda işte 10 kişi olmasa farkı açar giderdi takım yoruldu zaten 10 kişi neredeyse 75 dk oynadılar kolay değil uzatmada artık pili bitti takımın neyse sonuç olarak turladı ülkemiz futbolu için değerli gerisi önemli değil