- 2,317
- 1,039
- 113
Bugün 5 i 6 yi bulurdu juve
Ona uğraşıyorumda ban yemezsin banlamazlarDersem ban yerim
o değilde bodo yu bizim lige koysak hepimizi elek eder suanBesiktas feneride gs yi de yener
Dostum adam yine kirmizi aldirdi ben de barisdan memnun degilim ama tur barisa yazar iki mactadaSpiker öyle demedi ama.
Barış bu maçın yıldızıymis. Asist gol atmış daha napsın.
( geçen maç iyi oynadı o ayrı ama bu maç en az 10 kg sctı sahaya)
Anadolu takımlarının puan alma şansı var özellikle Antalya tarzı 3 kişi hücuma giden takımlar sonra diri bir samsuna
o değilde bodo yu bizim lige koysak hepimizi elek eder suan
Vur masaya artik delirtme beniOna uğraşıyorumda ban yemezsin banlamazlar
Singodan 8 numara olurSpiker öyle demedi ama.
Barış bu maçın yıldızıymis. Asist gol atmış daha napsın.
( geçen maç iyi oynadı o ayrı ama bu maç en az 10 kg sctı sahaya)
Harcadjklarini değerlendirse dk60 ta stadin yarısi boşalıyordu onu da düşünmek gerekDostum adam yine kirmizi aldirdi ben de barisdan memnun degilim ama tur barisa yazar iki mactada
Kirmizi aldirmasa 10 kisi kalmasa juve mac uzamazdi emin ol 5/0 alirdi juve
Kanka oyuncular bile sevinmesi görmedin ki osiyi filan abi haklı adamayni şeyi düşünüyorum turu geçtik sevinmedim
okanlık bi durum yokki zaten maçta oyuncular kapanamıyorsa okan ne yapsın tek hata ilkaydı gerisi oyunculara yazar davinsona barışa yazar apokerim cok iyiydi adam canla başla oynadı hantal falan ama gerekli yerde gerekeni yaptı helal olsunBugün 5 i 6 yi bulurdu juve
✔😁Singodan 8 numara olur
Bodo city inter affetmiyor valla acayip takima
o değilde bodo yu bizim lige koysak hepimizi elek eder suan
Bodo harbiden efsane takım yaBodo city inter affetmiyor valla acayip takim
Forumunda bir singo premier ligde bigsix topcusudurSingodan 8 numara olur
aynen öyle 3-0 uzatmaya gitti farkı koruyamadık diye sevinmedi adamKanka oyuncular bile sevinmesi görmedin ki osiyi filan abi haklı adam
Isde benm deme istedigim on alan baskisi olmazsa gs is yapamiyorHarcadjklarini değerlendirse dk60 ta stadin yarısi boşalıyordu onu da düşünmek gerek
Sıra sendeVur masaya artik delirtme beni