- 18,447
- 22,218
- 113
bu gazla alanyayı deler geçer cimbom ev 2.5 3.5 üst oynaGeç bile kaldılar.. İki takımın da gideceği max yer buraya kadardı. Lig'de de dağılır bu iki takim.
28inde alanya'ya 02c oynanır. İyi geceler.
bu gazla alanyayı deler geçer cimbom ev 2.5 3.5 üst oynaGeç bile kaldılar.. İki takımın da gideceği max yer buraya kadardı. Lig'de de dağılır bu iki takim.
28inde alanya'ya 02c oynanır. İyi geceler.
Turkiye de bir oyuncunun geriye gitmesi gayet normaldir dost Avrupa'da koşmayan adami oynatmazlar bileGit gel oyunu oynamaya asla müsait değil 40 metreye sıkışan oyunda b+ hatta a class yaşına rağmen git gelde gedson bile yedek birakir
Aynen hepiniz ole yapıyorsunuzHerkess öyle yapıyor
Okanin aptalligi daha oncede savunma denedik olmuyorabi neden kapanıyoruz anlamıyorum normal oynununu oynasa mac buralara gelmıcek geriye cekiliyoruz deli oluyorum
Yok ben yine gidip korner oynayıp tek kornere yatcambu gazla alanyayı deler geçer cimbom ev 2.5 3.5 üst oyna
Takım bildigin 120 dk gttn aldı nefesi. Görmediği kabus kalmadı. Hakem faktörü olmaz, alanya da ilk maçtaki gibi 9 net pozisyonu harcamazsa puan çıkarır.su durumda ımkansız knka okan ne yapar eder alır o macı yoksa kovulur
Kuramiyosun ki adamlar 3. Bölgede stoperleri dahil alıp cikican mecbur alıp cikiyosun Barış mahvediyorOkanin aptalligi daha oncede savunma denedik olmuyor
Bu takim baski kurarak rakibi kiriyor o yuzden hem gol buluyoruz hemde atak kesiyoruz
Rol yapAynen hepiniz ole yapıyorsunuz
Gs çok yıprandı bu maçta, alanya ters takım zor maç olurTakım bildigin 120 dk gttn aldı nefesi. Görmediği kabus kalmadı. Hakem faktörü olmaz, alanya da ilk maçtaki gibi 9 net pozisyonu harcamazsa puan çıkarır.
Aynı durum Alanya değerlendirse o pozisyonları 12 pozisyon 7 su net 2 %100 vardı GS 1 0 aldiTakım bildigin 120 dk gttn aldı nefesi. Görmediği kabus kalmadı. Hakem faktörü olmaz, alanya da ilk maçtaki gibi 9 net pozisyonu harcamazsa puan çıkarır.
Spiker öyle demedi ama.Bodo da interi geçişle eledi biraz Barış denen arkadasin daha verimli son top kullanmasi gerekiyor yoksa takım savunması olmayan takımları eleyebilirsin sadece
Önce alanya, sonra da hızını alamaz beşiktaş'ım çakar gönderir. Daha da toparlayacak dermanı kalmaz bunların.Gs çok yıprandı bu maçta, alanya ters takım zor maç olur
At yapalimRol yap
Spikerler ne anlıyor Allah için maçın adamı mckenni çok netSpiker öyle demedi ama.
Barış bu maçın yıldızıymis. Asist gol atmış daha napsın.
( geçen maç iyi oynadı o ayrı ama bu maç en az 10 kg sctı sahaya)
Besiktas feneride gs yi de yenerÖnce alanya, sonra da hızını alamaz beşiktaş'ım çakar gönderir. Daha da toparlayacak dermanı kalmaz bunların.
Ne atcamAt yapalim
Dersem ban yerimNe atcam
kapanmasaydın skor 3-0 değil 6 veya 7-0 biterdi barış oynadıgı surece acik oynamanın mantıgı yok ayrıca juventus deplasmanında hangi takım açık oynamış bu zamana dek gs oynasın davinsonun birkaç maç yedek kalması lazım altyapıdan cocuk oynatsınlar bi kendine gelsin saçma sapan 50 kere hata yapıyor her mac aynıabi neden kapanıyoruz anlamıyorum normal oynununu oynasa mac buralara gelmıcek geriye cekiliyoruz deli oluyorum