- 5,519
- 5,427
- 113
Sen nbaden devam tekte 10 oran vurdum gösterim miİlkay giriyor oyuna İlkay dortmund city barca city yapıp geldi gsye bernardo Silva diyorsun
Sen nbaden devam tekte 10 oran vurdum gösterim miİlkay giriyor oyuna İlkay dortmund city barca city yapıp geldi gsye bernardo Silva diyorsun
Kötüydü İlkay singodan sonra dirilesti takimKardeş ilkayin yerine sen çık sahaya daha dinamik oynarsın haftada 1 halisahaya gidiyosan
dayı senin profildeki adami bi yerden tanıycam amaHala Okan diyosunuz klubede odegard rodri b.silva vb falan mı var da İlkay giriyo oyuna
İlkayin eksik dinamizmini o tamamladı ileri gidiyo geri dönmüyor donuyo ileri çıkmıyor İlkay beyKötüydü İlkay singodan sonra dirilesti takim
Turkiye ye gelen her oyuncuda kondisyon eksikliği olur normaldir yoksa oyuncu iyi oyuncuKardeş ilkayin yerine sen çık sahaya daha dinamik oynarsın haftada 1 halisahaya gidiyosan
Hatalı sonuçlanmış düzeltirlerBunu neden iade oldu simdiEkli dosyayı görüntüle 936459
Spagettidayı senin profildeki adami bi yerden tanıycam ama
Saçma bu, canlıya bağlanBunu neden iade oldu simdiEkli dosyayı görüntüle 936459
Teşekkürler dostum yazdık desteğe bakalımHatalı sonuçlanmış düzeltirler
ayni şeyi düşünüyorum turu geçtik sevinmedimBi gram sevinemedim şu maçta tur atmadığımıza Okan acilen istifa etmeli
Vur sadece parayi hiç et sonra 10 oran vurdum de buda güzel hikayeSen nbaden devam tekte 10 oran vurdum gösterim mi
Herkess öyle yapıyorVur sadece parayi hiç et sonra 10 oran vurdum de buda güzel hikaye
Git gel oyunu oynamaya asla müsait değil 40 metreye sıkışan oyunda b+ hatta a class yaşına rağmen git gelde gedson bile yedek birakirTurkiye ye gelen her oyuncuda kondisyon eksikliği olur normaldir yoksa oyuncu iyi oyuncu
salçalıSpagetti
abi neden kapanıyoruz anlamıyorum normal oynununu oynasa mac buralara gelmıcek geriye cekiliyoruz deli oluyorumTakim ilk mac gibi iki baski yapsa uzamadan bitecek maci u,atmaya goturuyoruz hemde 3 avarajla
Bu mac okana yazar gorduk gs geri cekildimi gol yiyiyor daha oncede oldu bu
Iki top cevirdimi golu nasil atiyolar
su durumda ımkansız knka okan ne yapar eder alır o macı yoksa kovulurGeç bile kaldılar.. İki takımın da gideceği max yer buraya kadardı. Lig'de de dağılır bu iki takim.
28inde alanya'ya 02c oynanır. İyi geceler.
Kapanmak zorunda kaliyosun mecbursun deplasmandasin cebinde kredin var aynı hataya onlar dustuler mahfoldularabi neden kapanıyoruz anlamıyorum normal oynununu oynasa mac buralara gelmıcek geriye cekiliyoruz deli oluyorum