- 5,149
- 3,041
- 113
Bende izledim Konya haketti eze eze kazandı.İzledim maçı
Bende izledim Konya haketti eze eze kazandı.İzledim maçı
Tamam işte aynı şeyi diyoruz GS kötü oynadı Konya'da iyi oynadı kazandıBende izledim Konya haketti eze eze kazandı.
Bu kadronun yorgun olma gibi bir bahanesi olamaz bizim bu sene harcadığımız toplam para bir osimhen etmiyor kac tane topcuya milyon eurolar veriyosan her kulvarda dimdik ayakta durman lazimTakım cl yuzunden yorgundu cart curt sallar birşeyler
nboyle kıyaslamamı olur kocaelıde konyada gsyı yendı 2 sıde juveden lıverpoldan ıyı takım sana gore adamlar 17. sırada kume dusmeme hedeflerı senle antreman macına cıkıyolar ondada yenıldın bos yapmayın bu kafa oldu surece sampıyon felan olamazsınızGalatasaraylilar juventusu yendik diye seviniyordu como da bugün 2-0 yendi JUVE yi .Yani nottingham forestı kucumsuyorlar ama juveden bin kat iyi bir takım nottingham.
gs zaten yorgundu harbıden bos adamsın buz gıbı golude ıptal ettı konyanın hakkı olan mac degıldı en baba beraberlıkdı macın hakkıBende izledim Konya haketti eze eze kazandı.
Dostum tertemiz gol degil gerçekten, net ofsayt, kaleci ile ilgili ofsayt kuralını bilmediğin için sanırım öyle düşündün. Ama %1000000 ofsayt yani haksız bir iptal değilgsnin tertemiz golünü yediler o ayrı ama yinede gs kazanamazdı 1-1 biterdi rotasyon kararı yanlıştı okana yazar bu maç
Ayrıca Okan ne yapar eder bu maçı kendine yazdırmaz, bak fenerliyim diye demiyorum ama her kötü sonuçtan sonra basın toplantısında hakem demekten bıkmadı, 1 kerede benim hatam de, gerekirse hakimide yenmemiz lazımdı de, hata varsa herkese hata yapıyor hakemler ama ağzında emzikle ağlayan çocuk gibi her maç sonunda isyan, hatta şampiyonlar ligi maç öncesi UEFA basın toplantısında da saçmaladı Türkiye Ligi'nde hakem hatalari dedi ve kendi taraftari linçledi. Mikrofon görünce dayanamıyorgsnin tertemiz golünü yediler o ayrı ama yinede gs kazanamazdı 1-1 biterdi rotasyon kararı yanlıştı okana yazar bu maç
İzinli heralde osimen kadroda yoktuakıllanmıyor adam yapacak bişi yok osimhen takımın yarısı yoksa takımın hali bu.yanındaki yardımcıları da mı uyarmıyor ilginç yani zorla verecek fenere şampiyonluğu
Kaleci kuralı nedir anlatır mısınDostum tertemiz gol degil gerçekten, net ofsayt, kaleci ile ilgili ofsayt kuralını bilmediğin için sanırım öyle düşündün. Ama %1000000 ofsayt yani haksız bir iptal değil
ofsaytla alakası yok buz gıbı golu ıptal ettıler ofsayttakı oyuncuyla kalecnın topun aalakası yokDostum tertemiz gol degil gerçekten, net ofsayt, kaleci ile ilgili ofsayt kuralını bilmediğin için sanırım öyle düşündün. Ama %1000000 ofsayt yani haksız bir iptal değil
la kalecı gorus acısını bozmuyor alakası yok ofsayttakı oyuncunun topda degmıyor vara telefon gelmıs orası bellıKaleci kuralı nedir anlatır mısın
Aziz başkan aramış olmasın 🤣la kalecı gorus acısını bozmuyor alakası yok ofsayttakı oyuncunun topda degmıyor vara telefon gelmıs orası bellı