Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Konyaspor'a Konuk Oluyor

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,149
3,041
113
Pazartesi günü Fenerbahçe Kasımpaşa'yı farklı yenerse çok iyi olacak

slkbu123

2005...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,767
870
113
Galatasaraylilar juventusu yendik diye seviniyordu como da bugün 2-0 yendi JUVE yi .Yani nottingham forestı kucumsuyorlar ama juveden bin kat iyi bir takım nottingham.
nboyle kıyaslamamı olur kocaelıde konyada gsyı yendı 2 sıde juveden lıverpoldan ıyı takım sana gore adamlar 17. sırada kume dusmeme hedeflerı senle antreman macına cıkıyolar ondada yenıldın bos yapmayın bu kafa oldu surece sampıyon felan olamazsınız

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,386
982
113
gsnin tertemiz golünü yediler o ayrı ama yinede gs kazanamazdı 1-1 biterdi rotasyon kararı yanlıştı okana yazar bu maç

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
2,551
113
gsnin tertemiz golünü yediler o ayrı ama yinede gs kazanamazdı 1-1 biterdi rotasyon kararı yanlıştı okana yazar bu maç
Dostum tertemiz gol degil gerçekten, net ofsayt, kaleci ile ilgili ofsayt kuralını bilmediğin için sanırım öyle düşündün. Ama %1000000 ofsayt yani haksız bir iptal değil

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
2,551
113
Ayrıca Okan ne yapar eder bu maçı kendine yazdırmaz, bak fenerliyim diye demiyorum ama her kötü sonuçtan sonra basın toplantısında hakem demekten bıkmadı, 1 kerede benim hatam de, gerekirse hakimide yenmemiz lazımdı de, hata varsa herkese hata yapıyor hakemler ama ağzında emzikle ağlayan çocuk gibi her maç sonunda isyan, hatta şampiyonlar ligi maç öncesi UEFA basın toplantısında da saçmaladı Türkiye Ligi'nde hakem hatalari dedi ve kendi taraftari linçledi. Mikrofon görünce dayanamıyor :)

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
2,378
113
Klasik olan buruk kadro tercihi mercihi bir yana ben en zor maçın bu olduğu zaten çok daha öncesinden demiştim
Okan az tanıyan bu maçta puan kaybedeceğimizi bilir
Bir takkm her maç ileride presle sunla bunla olqmz
Hele hafta içi yorulmuş su bu
Ya çek geri takımı kontra ile muhakkak atarsın ki ilk yarı sane yakaladi onun gibi bir çok pozisyon yakalarsin
Ama yunus beni tiksindirdi futboldan ne bu yunus aşkı anlamıyorum
Neyse ya bu sene Trabzon maçı ile fener in sampiuonlugu yüzde 60 demiştim bu maçla yüzde 80 diyorum gerisi teferruat
Daha GS sampiuonalr liginde bir tür daha var onun dönüşleri var.
GS nin sampiyon olması mucize

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,740
2,577
113
Ne demiştim GS kazanır dedim gol bile atamadı 😃

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,113
1,144
113
akıllanmıyor adam yapacak bişi yok osimhen takımın yarısı yoksa takımın hali bu.yanındaki yardımcıları da mı uyarmıyor ilginç yani zorla verecek fenere şampiyonluğu

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,960
5,177
113
Osimhen olmadığı zaman ağır çuvallıyor Okan. Gs yine her zamanki oyununu oynadı Osimhen eksikti Konya inanılmaz oynadı. Şu oyunla zorlamayacağı büyük takım yok Konya'nın helal olsun

slkbu123

2005...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,767
870
113
Dostum tertemiz gol degil gerçekten, net ofsayt, kaleci ile ilgili ofsayt kuralını bilmediğin için sanırım öyle düşündün. Ama %1000000 ofsayt yani haksız bir iptal değil
ofsaytla alakası yok buz gıbı golu ıptal ettıler ofsayttakı oyuncuyla kalecnın topun aalakası yok

Onur8935

Dar ağacında da olsak son sözümüz FENERBAHÇE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,730
28,495
113
Tarihin en kötü Konyası acımadı