Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Konyaspor'a Konuk Oluyor

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,310
771
113
Yav bırakın kim naptiysa yaptı Lig sonuna daha var

Galatasaray varını yoğunu juve maçına verdi adamlar oynayamaz tabi kim ne bekliyodu cahil cahil konuşmayın ya bariz belliydi bu maçın beraberlik veya mağlubiyetle biteceği ne bekliyodunuz
Fenerde notingama oynadığı futbolu oynarsa Kasımpaşa 5 atar fenere ona bakılırsa takılmayın bunlara cok

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
2,378
113
la kalecı gorus acısını bozmuyor alakası yok ofsayttakı oyuncunun topda degmıyor vara telefon gelmıs orası bellı
Bencede ofsayt değil eğer ofsayt veriyorsan penaltı olması lazım yorumcular haklı çok saçma karar
Ama hala yunus ilk onvirde başlaması ve icardi oyundan alması zir cahil olsa birisi yapmaz
Bu inat ne?
İcardi den önde presmi vekliyor anlamıyorum derdi ne bu adam ceza sahası içinde etkili işte ilk geldiği sezonda da aynıydı
Şimdi kufredicem olmayacak da neyse
Ciddi anlamda fener in sampiuonlugu hayırlı olsn

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
Yav bırakın kim naptiysa yaptı Lig sonuna daha var

Galatasaray varını yoğunu juve maçına verdi adamlar oynayamaz tabi kim ne bekliyodu cahil cahil konuşmayın ya bariz belliydi bu maçın beraberlik veya mağlubiyetle biteceği ne bekliyodunuz
Fenerde notingama oynadığı futbolu oynarsa Kasımpaşa 5 atar fenere ona bakılırsa takılmayın bunlara cok
Bizimkilerde mal zaten, GS 3 maç ust uste yenilsin bizimkilerde yenilir fırsat teper.

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,606
2,541
113
Bencede ofsayt değil eğer ofsayt veriyorsan penaltı olması lazım yorumcular haklı çok saçma karar
Ama hala yunus ilk onvirde başlaması ve icardi oyundan alması zir cahil olsa birisi yapmaz
Bu inat ne?
İcardi den önde presmi vekliyor anlamıyorum derdi ne bu adam ceza sahası içinde etkili işte ilk geldiği sezonda da aynıydı
Şimdi kufredicem olmayacak da neyse
Ciddi anlamda fener in sampiuonlugu hayırlı olsn
Bet ofsaytı hakemi hepsini bir kenara koyuyorum, ben Galatasaraylı olsam sahaya Okansız çıkalım 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederiz derim. Net... Para versek bunları yap desek gs'ye, daha güzelini yapamazdı bizim için