- 22,226
- 6,962
- 113
Shai 15 sayı 7d7 meşallah
Triple double görünüyor sankim@butragueno bu jokic nasıl bişey böle daha ilk perden yaptığı istatistiğe bak
Olur zaten de lavuk rakip farketmeksizin her maç makina gibiTriple double görünüyor sankim
Senelerdir böyle değil mi dost baya 3 maçın 1i triple double yapıyorOlur zaten de lavuk rakip farketmeksizin her maç makina gibi
55.5 alt aldik ondandir@butragueno bu jokic nasıl bişey böle daha ilk perden yaptığı istatistiğe bak
Seni gördü ibiş55.5 alt aldik ondandir![]()
Belli olmaz ama sıkıntı yine de55.5 alt aldik ondandir![]()
Per sonu 6 atti kotu pldu iyi gidiyodu da dur hele belli olmaz oyuncu bahsiBelli olmaz ama sıkıntı yine de
Won mu burası SuvatimPer sonu 6 atti kotu pldu iyi gidiyodu da dur hele belli olmaz oyuncu bahsi
BilmemWon mu burası Suvatim
5 daha atti yattik la yuh jokicPer sonu 6 atti kotu pldu iyi gidiyodu da dur hele belli olmaz oyuncu bahsi
Wonsa köşede kistirayim @Fterim1905 i🤣🤣Bilmem
Brunsona bakiyor gibi 2 asist yapmis ilk perde digerlriri iyi bayaWonsa köşede kistirayim @Fterim1905 i🤣🤣
Profesör kesildi başımızaBrunsona bakiyor gibi 2 asist yapmis ilk perde digerlriri iyi baya
Oyuncu bahsinde analiz iş yapar terim hocam iyi calismistir dersineProfesör kesildi başımıza
Yav anlamionuz ki basketten. Hayır bari bilene sorun o da yokUlan ilkyaridan tutan oyunxu bahsini terim mi yapacakti lanet gitsin
Yetissem oynayacaktim valla. Yarin yaparsin ustadim bize bi fixed kuponYav anlamionuz ki basketten. Hayır bari bilene sorun o da yok
Ne wonu amcaoğlu yatalı yıllar olduWonsa köşede kistirayim @Fterim1905 i🤣🤣