- 20,704
- 9,581
- 113
bol şanslar dostum
bol şanslar dostum
3 oyuncu bahsi verdiğimde 3/0 Çekince bı kendimize gelirix 🤣Yetissem oynayacaktim valla. Yarin yaparsin ustadim bize bi fixed kupon
Sağol dostum sana fa bol şanslarbol şanslar dostum
Takipteyim kaçamazsın 🤣🤣Ne wonu amcaoğlu yatalı yıllar oldu
bugün izleme modundayız dostSağol dostum sana fa bol şanslar
O zaman gelir bu 🤣Takipteyim kaçamazsın 🤣🤣
Ben de öyleydim de Calypso rollde başarılı oldu sağolsun ateşledi bir kupon parasıbugün izleme modundayız dost
Sayı denio. İlk yarı 4 asist olsa güzel olurdu ama zora girdiJalen Brunson asist yapsın artık maç gidicek
20 sayı attı bile ilk yarıdan her attığında girdi nerdeyseSayı denio. İlk yarı 4 asist olsa güzel olurdu ama zora girdi
Insanı çileden çıkarır bu NBA dost geçmiş olsun. Uyuyorum ben bu brunson bugün sayı deniyor full gelmez daha da. Iyi gecelerEkli dosyayı görüntüle 674991Karaktersiz Prirtcharda bak 8k mı yedi o maç 0 sayı attı bugün. ilk çekrek 2 tane üçlük atmış
9 yaptı got neyse iyi gecelerInsanı çileden çıkarır bu NBA dost geçmiş olsun. Uyuyorum ben bu brunson bugün sayı deniyor full gelmez daha da. Iyi geceler
Yinemi kayıp bonusunu bastın Maho😁 en düşük orandan patliycak gibi gidiyor cafe duruken neden bu adama asist oynadın la
İrving içerde Maho Alexander 1 sayı lazım 3 dk var faulle gelir bnce o brunsonda 4 oldu son pere kaldin
Ulan 1 dkda 2 asist daha yaptı ha 1 asist kaldı bide alexden 1 sayı kaldı burdanda kaçmaz heraldeİrving içerde Maho Alexander 1 sayı lazım 3 dk var faulle gelir bnce o brunsonda 4 oldu son pere kaldin
Alexte tmm la kaldı brunson 1 asiste ha.uyudu ya la adam kuponu bırakıpUlan 1 dkda 2 asist daha yaptı ha 1 asist kaldı bide alexden 1 sayı kaldı burdanda kaçmaz heralde
Brunson 2 dkda 3 asist yaptı Maho kupon won.tbrkler bro.iskele alabanda diyorum sana 😁Alexte tmm la kaldı brunson 1 asiste ha.uyudu ya la adam kuponu bırakıp