Usta farkettimde beynim tam kapasitede çalışmıyor şuan 1 kaç kişiye yaziyorum anlamadan cevap verdim özür dilerimBenim yazdığımı mesaj a alıntı yapmışsın usta ondan beğendim
Estağfurullah ne özürü usta sorun yokUsta farkettimde beynim tam kapasitede çalışmıyor şuan 1 kaç kişiye yaziyorum anlamadan cevap verdim özür dilerim
Çok rahat gelirdi zaten 5-6 dk oynasa yeter ama almadı oyuna ben anlamıyorum bunlar basketbolcu abi bırak oynasınlar kenarda oturunca ne kazancan mal adamlar ya2 ye 4 kalmıştı
Yazık oldu az kalmıştıÇok rahat gelirdi zaten 5-6 dk oynasa yeter ama almadı oyuna ben anlamıyorum bunlar basketbolcu abi bırak oynasınlar kenarda oturunca ne kazancan mal adamlar ya
Adamlar 2 günde bir maç oynuyor dinlenmesinler mi yada sakatlansa adam hiç bir takım kolay kolay fark açıldığı zaman yıldızları son periyotta almaz..fark açılmasa iki maçtada gelmişti kuponun şansın yokmuşÇok rahat gelirdi zaten 5-6 dk oynasa yeter ama almadı oyuna ben anlamıyorum bunlar basketbolcu abi bırak oynasınlar kenarda oturunca ne kazancan mal adamlar ya
Dostum genelde form tutması için sezon başı yıldızları tutarlar oyunda henüz çok başı 20-25 dk bench için olan bir süre takımın yıldızı için çok saçma dediğin gibi fark açılmasa zaten oynayacak ee oynayabilen birini bu kadar kenarda niye tutarsın hadi tut bütün periyot niye bi 3-5 dk bile yetecek almıyorAdamlar 2 günde bir maç oynuyor dinlenmesinler mi yada sakatlansa adam hiç bir takım kolay kolay fark açıldığı zaman yıldızları son periyotta almaz..fark açılmasa iki maçtada gelmişti kuponun şansın yokmuş
Ayak bileği sıkıntılı onun ondan aldı kenaraDostum genelde form tutması için sezon başı yıldızları tutarlar oyunda henüz çok başı 20-25 dk bench için olan bir süre takımın yıldızı için çok saçma dediğin gibi fark açılmasa zaten oynayacak ee oynayabilen birini bu kadar kenarda niye tutarsın hadi tut bütün periyot niye bi 3-5 dk bile yetecek almıyor