Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Flex / Shai & Jokic

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.00

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
1,045
113
fark çok açılmış çıkarmasa bari

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
İşin sıkıntılı tarafı diper kıponda okc 234 lan onu bile zora soktu mallar

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,743
903
113
Al oyuna adamları atsınlar 4 e 2 sayı sonra çıkar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Almadı öç ya son per rahat gelecek kuponu yaktı o evladı kollar

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,361
796
113
Çok rahat gelirdi zaten 5-6 dk oynasa yeter ama almadı oyuna ben anlamıyorum bunlar basketbolcu abi bırak oynasınlar kenarda oturunca ne kazancan mal adamlar ya
Adamlar 2 günde bir maç oynuyor dinlenmesinler mi yada sakatlansa adam hiç bir takım kolay kolay fark açıldığı zaman yıldızları son periyotta almaz..fark açılmasa iki maçtada gelmişti kuponun şansın yokmuş

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Adamlar 2 günde bir maç oynuyor dinlenmesinler mi yada sakatlansa adam hiç bir takım kolay kolay fark açıldığı zaman yıldızları son periyotta almaz..fark açılmasa iki maçtada gelmişti kuponun şansın yokmuş
Dostum genelde form tutması için sezon başı yıldızları tutarlar oyunda henüz çok başı 20-25 dk bench için olan bir süre takımın yıldızı için çok saçma dediğin gibi fark açılmasa zaten oynayacak ee oynayabilen birini bu kadar kenarda niye tutarsın hadi tut bütün periyot niye bi 3-5 dk bile yetecek almıyor

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Dostum genelde form tutması için sezon başı yıldızları tutarlar oyunda henüz çok başı 20-25 dk bench için olan bir süre takımın yıldızı için çok saçma dediğin gibi fark açılmasa zaten oynayacak ee oynayabilen birini bu kadar kenarda niye tutarsın hadi tut bütün periyot niye bi 3-5 dk bile yetecek almıyor
Ayak bileği sıkıntılı onun ondan aldı kenara