- 30,301
- 11,136
- 113
Denver 16 fark
Td ortalamasıyla sezonu oynuyor geldi benim maçta sakatlandı gelde sövmeYaw jokic sakatlanmış ikl yari biterken denver nasil donsun aetik miami 40 fark atar
Bende birine jokice td gir dedim orani az olmasına rağmen oda jokice kalmıştı bi baktım sakatlanmış jokic gibi adami bide kendi takım arkadaşı sakatlamis orası ayrı komedi vallaTd ortalamasıyla sezonu oynuyor geldi benim maçta sakatlandı gelde sövme
Tamam jokic yok hadi tutanın yok ulan atanındamı yok benc adamı jones olmasa sayı atacak adam yok şu watson hardaway brown tam eşekler ya bunları direkt ver Avrupa’ya unicaja malagada oynasınlar tam mallar yaBende birine jokice td gir dedim orani az olmasına rağmen oda jokice kalmıştı bi baktım sakatlanmış jokic gibi adami bide kendi takım arkadaşı sakatlamis orası ayrı komedi valla
3 tane ilk 5 oyuncusu sakatti dost üstüne jokicte gidince takımda eli düzgün bir tek Murray kaldi Gordon Cameron braun bu 3 oyuncuda yoktu üstüne sana da geçmiş olsunTamam jokic yok hadi tutanın yok ulan atanındamı yok benc adamı jones olmasa sayı atacak adam yok şu watson hardaway brown tam eşekler ya bunları direkt ver Avrupa’ya unicaja malagada oynasınlar tam mallar ya
Miami 3. Çeyrek 10 fark maç sonuda 14 fark demiştim3 tane ilk 5 oyuncusu sakatti dost üstüne jokicte gidince takımda eli düzgün bir tek Murray kaldi Gordon Cameron braun bu 3 oyuncuda yoktu üstüne sana da geçmiş olsun
Kimse yoktu ki denver da jokic te sakatlanınca dağıldılar isteMiami 3. Çeyrek 10 fark maç sonuda 14 fark demiştim