Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Flex / Nba

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
4.00

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,294
11,126
113
Denver 16 fark

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,808
42,334
113
Yaw jokic sakatlanmış ikl yari biterken denver nasil donsun aetik miami 40 fark atar

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,808
42,334
113
Td ortalamasıyla sezonu oynuyor geldi benim maçta sakatlandı gelde sövme
Bende birine jokice td gir dedim orani az olmasına rağmen oda jokice kalmıştı bi baktım sakatlanmış jokic gibi adami bide kendi takım arkadaşı sakatlamis orası ayrı komedi valla

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Bende birine jokice td gir dedim orani az olmasına rağmen oda jokice kalmıştı bi baktım sakatlanmış jokic gibi adami bide kendi takım arkadaşı sakatlamis orası ayrı komedi valla
Tamam jokic yok hadi tutanın yok ulan atanındamı yok benc adamı jones olmasa sayı atacak adam yok şu watson hardaway brown tam eşekler ya bunları direkt ver Avrupa’ya unicaja malagada oynasınlar tam mallar ya

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,808
42,334
113
Tamam jokic yok hadi tutanın yok ulan atanındamı yok benc adamı jones olmasa sayı atacak adam yok şu watson hardaway brown tam eşekler ya bunları direkt ver Avrupa’ya unicaja malagada oynasınlar tam mallar ya
3 tane ilk 5 oyuncusu sakatti dost üstüne jokicte gidince takımda eli düzgün bir tek Murray kaldi Gordon Cameron braun bu 3 oyuncuda yoktu üstüne sana da geçmiş olsun