- 21,519
- 2,638
- 113
Indiana 30u görse süper olur
Denver 14 fark bu ceyrek farki 4 5 e indirirse sonnper alirDenver sıçtı ya jokic olmasa bu takıma ne olacak acaba nasıl başardılar 4 dk da 12 fark yemeyi anlamıyorum ya savunma 0 yedeği yok adamın ya
Denverin sağı solu belli olmazDenver sıçtı ya jokic olmasa bu takıma ne olacak acaba nasıl başardılar 4 dk da 12 fark yemeyi anlamıyorum ya savunma 0 yedeği yok adamın ya
Denverden bi bok olmaz dahaDenverin sağı solu belli olmaz
Ben anlamadım miami 3 sayı rekoruna oynuyor galiba bu periyot 10 tane 3 attılar ne oluyor çözemedim ne atsalar girdiDenver 14 fark bu ceyrek farki 4 5 e indirirse sonnper alir
Jokic sakatlandı takım çöktüDenverden bi bok olmaz daha
Miami o kadar boş 3lük attı ki sormaBen anlamadım miami 3 sayı rekoruna oynuyor galiba bu periyot 10 tane 3 attılar ne oluyor çözemedim ne atsalar girdi
Buldukları her yerden attı miami bi jokic olmasa denver bu sezon 5-6 maç anca kazanırmışJokic sakatlandı takım çöktü
Valenicanus sorsan pivot yanında birde watson eşeğiMiami o kadar boş 3lük attı ki sorma
36 47 skordan belliBen anlamadım miami 3 sayı rekoruna oynuyor galiba bu periyot 10 tane 3 attılar ne oluyor çözemedim ne atsalar girdi
Bu denvera üst harici bişey oynanmaz valla savunma yok bişi yokBuldukları her yerden attı miami bi jokic olmasa denver bu sezon 5-6 maç anca kazanırmış