2nizede tbrkler won kuponlar
Günaydın bir dm yapalım size
2nizede tbrkler won kuponlar
Günaydın bir dm yapalım size
Bol bol şanslar
Sanada Tebrikler dost@Flex dostum tebrikler, ayrıca sağol gece 2k attım kaybettim kayıp bonusuna senin kupon yaptik 6k küsur çekiyoruz eyvallah.
Afiyet olsun dostum son zamanlarda oyuncu bahsi yerine takım bahsine döndğm getirisi güzel oluyor@Flex dostum tebrikler, ayrıca sağol gece 2k attım kaybettim kayıp bonusuna senin kupon yaptik 6k küsur çekiyoruz eyvallah.
Sanada Tebrikler dost bizde yatalimsas maçı ölümlük maçmış ikinci per 36 çıkar üçüncü per 84 mü çıkmış uuu
Evet bende her gece oyuncu oynardım bugün seninkine oynadım şanslı geldi 😂Afiyet olsun dostum son zamanlarda oyuncu bahsi yerine takım bahsine döndğm getirisi güzel oluyor
tsklerrrrGünaydın bir dm yapalım size
Oyuncular bu ara kötü ya bugün favori oyuncuların hiç biri ortada yokmuş puhEvet bende her gece oyuncu oynardım bugün seninkine oynadım şanslı geldi 😂
Aynen knka benchden gelen oyuncular daha fazla katkı sağladı bugün Tek Allen 15 atar oynadım oranı 2.00 di Memphis yerine Allahtan gelmiş o daOyuncular bu ara kötü ya bugün favori oyuncuların hiç biri ortada yokmuş puh
Memphis yabana atılmaz oyuncuların hepsi dondu deli katkı veriyor her maç çok atıyorlarAynen knka benchden gelen oyuncular daha fazla katkı sağladı bugün Tek Allen 15 atar oynadım oranı 2.00 di Memphis yerine Allahtan gelmiş o da
La sadece o deilki hepsi kanser macti suns macida son anda geldi denver sonlarda rahat geldi hepsi kanserdisas maçı ölümlük maçmış ikinci per 36 çıkar üçüncü per 84 mü çıkmış uuu
dost dediğim gibi oldu utah çok zorladı ama geldi tebriklerMemphis yabana atılmaz oyuncuların hepsi dondu deli katkı veriyor her maç çok atıyorlar
Memphisden ziyade broklynn tutunamaz fark yer ilk yarıdan alt yaparlar diye oynamıştım kendi koyduğum maçtan yatsam delirirdim 😂Memphis yabana atılmaz oyuncuların hepsi dondu deli katkı veriyor her maç çok atıyorlar
35ide gecicekler heralde he hala sayi oluyoAbi benim 225.5 tek atış yapıp bitirmedsinlerde jsjsjaja