- 5,481
- 5,944
- 113
Son çeyrek bi oyun döneceği çok belliydi ama şans işteson parayı bu maça pic ettim![]()
Son çeyrek bi oyun döneceği çok belliydi ama şans işteson parayı bu maça pic ettim![]()
son çeyrek hep süreye oynadılar mahvettiler beniSon çeyrek bi oyun döneceği çok belliydi ama şans işte
O yüzden sadece mempjis üst oynadım zaten bunlar manyak broklyn 70 te kalsa bile Memphis bencleri dahil herkes skora ortak olduğu için acımıyorlar fark olsun olmasın leblebi gibi sayı atıyorlar son maçlara baktım 120 altında maçları yok dedim 119 da atarlar heraldeMemphisden ziyade broklynn tutunamaz fark yer ilk yarıdan alt yaparlar diye oynamıştım kendi koyduğum maçtan yatsam delirirdim 😂
ellerne saglk valla hepmz kazandkO yüzden sadece mempjis üst oynadım zaten bunlar manyak broklyn 70 te kalsa bile Memphis bencleri dahil herkes skora ortak olduğu için acımıyorlar fark olsun olmasın leblebi gibi sayı atıyorlar son maçlara baktım 120 altında maçları yok dedim 119 da atarlar heralde
beni ben kaybettim anasınıellerne saglk valla hepmz kazandk
Ahahah cok güzel analiz taktiği 😂😂 şaka bi yana analizlerin güzel şu maçları sallama kupon yapıp denk getiremezsin ihtimal yok yaniO yüzden sadece mempjis üst oynadım zaten bunlar manyak broklyn 70 te kalsa bile Memphis bencleri dahil herkes skora ortak olduğu için acımıyorlar fark olsun olmasın leblebi gibi sayı atıyorlar son maçlara baktım 120 altında maçları yok dedim 119 da atarlar heralde
Senin dm kapalıellerne saglk valla hepmz kazandk
reis ufak bişi bizide görmez misinSenin dm kapalı
Aslında hiç bakmadım bile dost takımları az çok biliyorum ya şimdi benim çocuk var birde onunla uğraşıyorum dedim 5 dk bi kupon çıkarayım şu kupon max 5 dk mı aldı hep öyle oluyor bu 4.kupon bak borçları kapattım böyle yapa yapa 😅Ahahah cok güzel analiz taktiği 😂😂 şaka bi yana analizlerin güzel şu maçları sallama kupon yapıp denk getiremezsin ihtimal yok yani
Ahahah bravo o zaman. Akşama yenisini bekliyom takipteyim 😂Aslında hiç bakmadım bile dost takımları az çok biliyorum ya şimdi benim çocuk var birde onunla uğraşıyorum dedim 5 dk bi kupon çıkarayım şu kupon max 5 dk mı aldı hep öyle oluyor bu 4.kupon bak borçları kapattım böyle yapa yapa 😅
Akşama maç yok diğer gün var dostAhahah bravo o zaman. Akşama yenisini bekliyom takipteyim 😂
Diğer gün takipteyiz o zaman 😂😂Akşama maç yok diğer gün var dost
acildiSenin dm kapalı
Bittimi la -40kAslında hiç bakmadım bile dost takımları az çok biliyorum ya şimdi benim çocuk var birde onunla uğraşıyorum dedim 5 dk bi kupon çıkarayım şu kupon max 5 dk mı aldı hep öyle oluyor bu 4.kupon bak borçları kapattım böyle yapa yapa 😅
Benimkidemi kapali bana gelmedi dmSenin dm kapalı
Yarısından çoğu bitti 10 oraya 19 eşya kaldı totalde 75 falandı 30 anca kaldı bitirdim sonundaBittimi la -40k
Attım abiBenimkidemi kapali bana gelmedi dm
İyi iyi sevindim şansın daim olsun.boyle iyi haberlerle gel bana 😁Yarısından çoğu bitti 10 oraya 19 eşya kaldı totalde 75 falandı 30 anca kaldı bitirdim sonunda