- 4,829
- 6,369
- 113
Hedef 320d
Sifirlanincaya kadarhedef kaç o zaman ???
sal kanka sallLa işine git aslanım
Şu kumara başladığımda portakalda vitamindin laf konuşmaya hakkın yok😂
Milletinde konusunu kirletme tamam mı kuzucuk😂
öyle deme laaSifirlanincaya kadar
Komiksin kral bu kumardan birşey kazanamassin hatta eksiye sürükler seni övüdüğün şeye bak dostunu aileni kaybedersin burada 500 TL muhtaç kalırsınLa işine git aslanım
Şu kumara başladığımda portakalda vitamindin laf konuşmaya hakkın yok😂
Milletinde konusunu kirletme tamam mı kuzucuk😂
Bol şans
çok boş insansınKomiksin kral bu kumardan birşey kazanamassin hatta eksiye sürükler seni övüdüğün şeye bak dostunu aileni kaybedersin burada 500 TL muhtaç kalırsın
Bol şans
bol şans cano
Kururlar ins
dostum sen öyle diyorsun da daha dün bana sahura pide alacağım diye iban atmadın mı niye insanları aşağılıyorsun herkesin her zaman durumu olmayabilir yeri gelecek benimde param olmayacak bu doğanın kanunuKomiksin kral bu kumardan birşey kazanamassin hatta eksiye sürükler seni övüdüğün şeye bak dostunu aileni kaybedersin burada 500 TL muhtaç kalırsın
Çok konuşma ihtiyaç sahibi seni HAHASHAHçok boş insansın
Şans kanka bence 81 çok iy skoru için,Kururlar ins
Bol şanslar
Bol şanslar 2 deli bir araya gelmişsiniz
Ben değilimdir o knkdostum sen öyle diyorsun da daha dün bana sahura pide alacağım diye iban atmadın mı niye insanları aşağılıyorsun herkesin her zaman durumu olmayabilir yeri gelecek benimde param olmayacak bu doğanın kanunu
Kankim be ifşa modunu açsam sevgili adminler bana direk uçan ban atarlar ahajsjsddostum sen öyle diyorsun da daha dün bana sahura pide alacağım diye iban atmadın mı niye insanları aşağılıyorsun herkesin her zaman durumu olmayabilir yeri gelecek benimde param olmayacak bu doğanın kanunu
Knka bu diğer roldeki futbol takımın basket takımı 😄