Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Fearjr1992- Kasa 2k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kerimcitys

Fakir terbiyecisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
605
207
43
La işine git aslanım
Şu kumara başladığımda portakalda vitamindin laf konuşmaya hakkın yok😂
Milletinde konusunu kirletme tamam mı kuzucuk😂
Komiksin kral bu kumardan birşey kazanamassin hatta eksiye sürükler seni övüdüğün şeye bak dostunu aileni kaybedersin burada 500 TL muhtaç kalırsın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,478
22,312
113
Komiksin kral bu kumardan birşey kazanamassin hatta eksiye sürükler seni övüdüğün şeye bak dostunu aileni kaybedersin burada 500 TL muhtaç kalırsın
dostum sen öyle diyorsun da daha dün bana sahura pide alacağım diye iban atmadın mı niye insanları aşağılıyorsun herkesin her zaman durumu olmayabilir yeri gelecek benimde param olmayacak bu doğanın kanunu

kerimcitys

Fakir terbiyecisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
605
207
43
dostum sen öyle diyorsun da daha dün bana sahura pide alacağım diye iban atmadın mı niye insanları aşağılıyorsun herkesin her zaman durumu olmayabilir yeri gelecek benimde param olmayacak bu doğanın kanunu
Ben değilimdir o knk

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,778
24,898
113
Kankim be ifşa modunu açsam sevgili adminler bana direk uçan ban atarlar ahajsjsd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...