- 15,932
- 14,621
- 113
Ödemiş yırttıkEnbet ödedimi kadim dostum puaah
Ödemiş yırttıkEnbet ödedimi kadim dostum puaah
Karşılıklı olunca tadından yenmiyor ramazanımVeren el alan elden üstündür tahirim
Dun kuponu paylastigimda 2 mac gelmisti o şekilde paylastim zaten 3 oyuncu iade oldu bir tek doncic e kalmıştı kupon 1 perde 3 tane ribaund cekti ondan sonra hiç ribaund alamadiGeçmiş olsun. Bende bugün zannettim senin tersini alıp ribaund altı oynayacaktım
Karşılıklı kazanmak lazım da senden başka kazanan yok ki forumda puahaKarşılıklı olunca tadından yenmiyor ramazanım
Sürprizleri çok severimSupriz yapabilirim hiç belli olmaz. Ayık kal tetikte kal. Kardeşin bugun ya alicak ya ölücek
Bana supriz dedi vurucu benimdir kimsyee yedirmem dost puahaSürprizleri çok severim
Vur soyisimdaşım beline kuvvet 😍😍Supriz yapabilirim hiç belli olmaz. Ayık kal tetikte kal. Kardeşin bugun ya alicak ya ölücek
Geçmiş olsunDun kuponu paylastigimda 2 mac gelmisti o şekilde paylastim zaten 3 oyuncu iade oldu bir tek doncic e kalmıştı kupon 1 perde 3 tane ribaund cekti ondan sonra hiç ribaund alamadi
Güzel açıklama o zaman misir maçına bak ara ara dost. 2.5 üst olursa seviniriz gelmezse üzülürüz 😂
Ula dk 1 de gol iptal oldu o maçtaGüzel açıklama o zaman misir maçına bak ara ara dost. 2.5 üst olursa seviniriz gelmezse üzülürüz 😂
Güney Afrika maci olmasın o dost mısır maçında degil 2.5 ust 0.5 ust olmaz bence puahaGüzel açıklama o zaman misir maçına bak ara ara dost. 2.5 üst olursa seviniriz gelmezse üzülürüz 😂
Tamam geldi phayuaGüney Afrika maci olmasın o dost mısır maçında degil 2.5 ust 0.5 ust olmaz bence puaha
Kg var mı bekliyon tahirimKarşılıklı olunca tadından yenmiyor ramazanım
Yapma be diğer maç daha iy 1-1 olmuş onu secseydik keşke. Neyse bakalım nasipte varsa olurUla dk 1 de gol iptal oldu o maçta
Ne kirli çıkılar var da alayı varyemez cacık olmazKarşılıklı kazanmak lazım da senden başka kazanan yok ki forumda puaha