- 40,071
- 42,590
- 113
Eger sende suan sigara parası varsa ben ismimi değiştiririm puaha20k basmişsın vardir bir bildiğin diyip son parayı senin maça attım. Gelmezse eğer kanını içerim @fearjr1992Ekli dosyayı görüntüle 907194
Eger sende suan sigara parası varsa ben ismimi değiştiririm puaha20k basmişsın vardir bir bildiğin diyip son parayı senin maça attım. Gelmezse eğer kanını içerim @fearjr1992Ekli dosyayı görüntüle 907194
Nerden bildin laEger sende suan sigara parası varsa ben ismimi değiştiririm puaha
Yine olsun yine veririz agaBenim 5k @tahir1603 vermisti kapımız her daim açık puaha
Naaşini bana gönder yıkayıp iki dua okur gömerim ben gaddarim20k basmişsın vardir bir bildiğin diyip son parayı senin maça attım. Gelmezse eğer kanını içerim @fearjr1992Ekli dosyayı görüntüle 907194
Konuda olan kisileri silkele 200 lira cikarmi ondan bile şüpheliyim puahaNerden bildin la
Fani beden gider, muhabbet kalır güzel dostum.Faniyiz ama dostluğumuz bakidir vurucu dost.
Kendi adına konuş erhanim puauauuKonuda olan kisileri silkele 200 lira cikarmi ondan bile şüpheliyim puaha
Burdayız kardeşim ölmedik hahshdsKonuda olan kisileri silkele 200 lira cikarmi ondan bile şüpheliyim puaha
@Marley in kumbarada 8k bozukluk var mış kupon gelmezse patlatirim dediKonuda olan kisileri silkele 200 lira cikarmi ondan bile şüpheliyim puaha
96 bende var ne sanıyon sen biziKonuda olan kisileri silkele 200 lira cikarmi ondan bile şüpheliyim puaha
3.5 üst ne alemde
Allah sizi başımızdan eksik etmesin Arif efendi hazretleri hocamNaaşini bana gönder yıkayıp iki dua okur gömerim ben gaddarim
Onu da tahir dostum attı 🤣96 bende var ne sanıyon sen bizi
Frebet kuponudur dost veya kayip bonusu dur Reşat yoksa 200 300 e kupon yapacak adam değil puahaNaaşini bana gönder yıkayıp iki dua okur gömerim ben gaddarim
Küçük dağıtım gelirmi 5 kişi 10 lira olarak puaha96 bende var ne sanıyon sen bizi
Veren el alan elden üstündür tahirimYine olsun yine veririz aga![]()
Şu güzelim kupona futbol koyulur muGol yok gol