- 19,299
- 14,175
- 113
Araplara güvenme dedik o kadar 2. defa arkamızdan vurdu bizi gol atmiyorlarGol yok gol
Araplara güvenme dedik o kadar 2. defa arkamızdan vurdu bizi gol atmiyorlarGol yok gol
Enbet ödedimi kadim dostum puaahBurdayız kardeşim ölmedik hahshds
Aha forumun prof adami da geldi doncic 8 ribaund girilirmi demiş bide adamin mac basi 9 ribaund ortalaması vardi bundan haberin varmi pekiŞu güzelim kupona futbol koyulur mu
Konu giderek güzelleşiyor bir tek @Enişte Ve @Valenciennes eksik puahaVeren el alan elden üstündür tahirim
Canım kanka falçata hazır vur şah damarına hhhaha 🤣🤣Senin maç gidici, sen bana 300 TL hazırla. Ya canın ya para @fearjr1992
Ben sana güzelliği getircemKonu giderek güzelleşiyor bir tek @Enişte Ve @Valenciennes eksik puaha
Yoktur gece görürüzAha forumun prof adami da geldi doncic 8 ribaund girilirmi demiş bide adamin mac basi 9 ribaund ortalaması vardi bundan haberin varmi peki
Kanka umut verme bana lütfen puahahBen sana güzelliği getircem
4 tane aldı zatenYoktur gece görürüz
Supriz yapabilirim hiç belli olmaz. Ayık kal tetikte kal. Kardeşin bugun ya alicak ya ölücekKanka umut verme bana lütfen puahah
Nba e daha çok var gece 2 ye kadar vakit var dost simdi sen 8li kombin yapmışsındır ins tek maçtan lose olmaz diyelim puahaSupriz yapabilirim hiç belli olmaz. Ayık kal tetikte kal. Kardeşin bugun ya alicak ya ölücek
Yattı mı4 tane aldı zaten
400 kayip bonusu 2k mi siteye yatirim yaptinMK 3 kaybettim 400 kayıp bonusa 3 kupon yaptım 4 ü de geliyor aklımı mikeyim
Aynen dun 2 kuponum da tekten gitti 40k para alacakken simdi götte don yok vaziyetteyiz puahaYattı mı
Yok 1 e 200 almıştım 2 maça bastım tekten gitti400 kayip bonusu 2k mi siteye yatirim yaptin
Öyle öyle dur bakalım 😂😂Nba e daha çok var gece 2 ye kadar vakit var dost simdi sen 8li kombin yapmışsındır ins tek maçtan lose olmaz diyelim puaha
Geçmiş olsun. Bende bugün zannettim senin tersini alıp ribaund altı oynayacaktımAynen dun 2 kuponum da tekten gitti 40k para alacakken simdi götte don yok vaziyetteyiz puaha