- 723
- 628
- 113
eyw çekiliş olursa mutlaka ekilycem seni takip ettin o kadarreisim benim gitmem gerek kusuruma bakma takip edemiycem bol sans ama umarım kazanırsın bu kez
eyw çekiliş olursa mutlaka ekilycem seni takip ettin o kadarreisim benim gitmem gerek kusuruma bakma takip edemiycem bol sans ama umarım kazanırsın bu kez
Ulan İnşallah kazanırsın ne diyim geliyorbuda gelmezse 0ım zaten yatırcam paramda yok![]()
2 adım yap 3 olunca olmuyorholi son adımda patladık zaten geliyodu
Cansın kardeşim umarım bu kez kazanırsın cok kaybettin valla sakin seç acele etmeeyw çekiliş olursa mutlaka ekilycem seni takip ettin o kadar
sende kasa koy yapalım holi 2 adım hatta tek adımda yaparız koyarım dersen2 adım yap 3 olunca olmuyor
kral çeyrek değilde maç sonu ver ya çeyreklere yetişmek imkansız sürekli barem değişiyor bunlarda
İy az attılar üst girilir buna genel de girebilirsinkral çeyrek değilde maç sonu ver ya çeyreklere yetişmek imkansız sürekli barem değişiyor bunlarda
kral çeyrek değilde maç sonu ver ya çeyreklere yetişmek imkansız sürekli barem değişiyor bunlarda
Reis molada almaya çalışıyorum genelde değişmesin diyekral çeyrek değilde maç sonu ver ya çeyreklere yetişmek imkansız sürekli barem değişiyor bunlarda
bol şans takipteyiz hocam
bol şanslar
Bol şanslar reis
Yok abi ben yemin ettim daha burda dagıtım yapmayacam diye gecen attım 2 kısı aksam borc ıstedı üstüne kibarca yok dedım küfür yedim gerek yoksende kasa koy yapalım holi 2 adım hatta tek adımda yaparız koyarım dersen
Bol şans