- 9,262
- 4,576
- 113
Kira borcunu ödeYok abi ben yemin ettim daha burda dagıtım yapmayacam diye gecen attım 2 kısı aksam borc ıstedı üstüne kibarca yok dedım küfür yedim gerek yok
Kira borcunu ödeYok abi ben yemin ettim daha burda dagıtım yapmayacam diye gecen attım 2 kısı aksam borc ıstedı üstüne kibarca yok dedım küfür yedim gerek yok
Tamamdır reisim sen bilirsino büyük risk 1erk giriyorum dost
güzel maç yok hızlı sonuçlansın diye deniyoruz işte şansımızı dostQueenbet yayın var PlayStation oynadığınız full şike bol şanslar
holi kirada oturmuyoki ev kendisininKira borcunu öde
hocam aslında acele ettikçe kaybediyoruzda o şans bu sefer gülecekgüzel maç yok hızlı sonuçlansın diye deniyoruz işte şansımızı dost![]()
2 aylık var hemdeholi kirada oturmuyoki ev kendisinin
Vay le leKira borcunu öde
kral sen malatyalı mıydınVay le le
Yok kiradayım da şirket ödüyor gurbetteyimholi kirada oturmuyoki ev kendisinin
Seninle kimin borc istiycek kadar samimiyeti varda senden borc istiyo.insanlar bi garip.ne kdr borc istedi?Yok abi ben yemin ettim daha burda dagıtım yapmayacam diye gecen attım 2 kısı aksam borc ıstedı üstüne kibarca yok dedım küfür yedim gerek yok
Evetkral sen malatyalı mıydın
aha benim toprağım
Öyle deme abi kupon tutunca herkes kanka herkes dost oluyor sen de yaşamıssındır iyi bilirsinSeninle kimin borc istiycek kadar samimiyeti varda senden borc istiyo.insanlar bi garip.ne kdr borc istedi?
Şirket derken beni kastediyorYok kiradayım da şirket ödüyor gurbetteyim
Bana atmazsan öyle olur işte dostum 😅Yok buradakilere lafım yok zaten bende biliyorum
Vala ben bu zamana kadar 1 kere dolandirildim oda aktif ve dagitim yapan bi uyeydi.bakdim beni carpti 3 5 k dedim bu baskasinada yapar uyardim samimi olduklarini beni iplemediler birine 30k takmisti yani 500 1000 istese olsun karsiliksiz atarim ama bord vermem.Öyle deme abi kupon tutunca herkes kanka herkes dost oluyor sen de yaşamıssındır iyi bilirsin
denizde kum holide paraSeninle kimin borc istiycek kadar samimiyeti varda senden borc istiyo.insanlar bi garip.ne kdr borc istedi?
Parayla imanin kimde oldugu belli olmazmis 😁denizde kum holide para