- 2,500
- 1,489
- 113
Parası neyse ödüyorsan niye alışveriş kredisi ile alıyorsun kardeş?Senin gibi çokbilmisleri çok gördük yavrum parası neyse öderiz sıkıntı etme sen
Parası neyse ödüyorsan niye alışveriş kredisi ile alıyorsun kardeş?Senin gibi çokbilmisleri çok gördük yavrum parası neyse öderiz sıkıntı etme sen
Geldi şimdi aldım knkteline gelmiyormu sms
Parası neyse ödüyorsan niye alışveriş kredisi ile alıyorsun kardeş?
Forum çok garip...
Kredi notumu artirrsin diye. Hiçbir yere borcum yok kredi kartı da kullanmiyorum hiç kullanmadim da, 1 tl bile borcum yok 29 yaşındayım borcu olan düşünsün ben keyfe alıyorumParası neyse ödüyorsan niye alışveriş kredisi ile alıyorsun kardeş?
Aynen aynen tablet alacak paran var kredi notu arttırıyorsun kardeş, tamam hadi madem tutarsız konuşma madem paran var tutarsız tutarsız atıyorsun öde de görelim ekran atKredi notumu artirrsin diye. Hiçbir yere borcum yok kredi kartı da kullanmiyorum hiç kullanmadim da, 1 tl bile borcum yok 29 yaşındayım borcu olan düşünsün ben keyfe alıyorum
Kredi notumu artirrsin diye. Hiçbir yere borcum yok kredi kartı da kullanmiyorum hiç kullanmadim da, 1 tl bile borcum yok 29 yaşındayım borcu olan düşünsün ben keyfe alıyorum
Yakında dürtmeye gelir bunu bu reis
Sana neyin kanıtını yapiyorum olum sen nerenin kopegisin😂😂 bide ekran at diyor yetime bak 😂😂Aynen aynen tablet alacak paran var kredi notu arttırıyorsun kardeş, tamam hadi madem tutarsız konuşma madem paran var tutarsız tutarsız atıyorsun öde de görelim ekran at
Kıvııııır, ayriyeten sen kimsin diyor benim yazdığım şeye ilk yanıt atan sensin özürlü yan hesap kardeşim 6 yıldır burada 100 küsür mesajı var kimim yan hesabıysa artıkSana neyin kanıtını yapiyorum olum sen nerenin kopegisin😂😂 bide ekran at diyor yetime bak 😂😂
Herkes senin gibi sosyal hayatinda asosyal kimsesiz olup tüm gün burda yatmak zorunda mı hirrim😂😂Kıvııııır, ayriyeten sen kimsin diyor benim yazdığım şeye ilk yanıt atan sensin özürlü yan hesap kardeşim 6 yıldır burada 100 küsür mesajı var kimim yan hesabıysa artık
Sen al tableti sat da spin çevir hadi boşver beni laleHerkes senin gibi sosyal hayatinda asosyal kimsesiz olup tüm gün burda yatmak zorunda mı hirrim😂😂
Tabletin gelirse ödersinSenin gibi çokbilmisleri çok gördük yavrum parası neyse öderiz sıkıntı etme sen
Don da al mabadinaKredi notumu artirrsin diye. Hiçbir yere borcum yok kredi kartı da kullanmiyorum hiç kullanmadim da, 1 tl bile borcum yok 29 yaşındayım borcu olan düşünsün ben keyfe alıyorum
Ben demiştim dostum zaten alamaz diyorum ya 🤣Alamaz
Gerzek misin olm senSen al tableti sat da spin çevir hadi boşver beni lale