Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
239
88
28
Parası neyse ödüyorsan niye alışveriş kredisi ile alıyorsun kardeş?
Kredi notumu artirrsin diye. Hiçbir yere borcum yok kredi kartı da kullanmiyorum hiç kullanmadim da, 1 tl bile borcum yok 29 yaşındayım borcu olan düşünsün ben keyfe alıyorum

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Kredi notumu artirrsin diye. Hiçbir yere borcum yok kredi kartı da kullanmiyorum hiç kullanmadim da, 1 tl bile borcum yok 29 yaşındayım borcu olan düşünsün ben keyfe alıyorum
Aynen aynen tablet alacak paran var kredi notu arttırıyorsun kardeş, tamam hadi madem tutarsız konuşma madem paran var tutarsız tutarsız atıyorsun öde de görelim ekran at

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
239
88
28
Aynen aynen tablet alacak paran var kredi notu arttırıyorsun kardeş, tamam hadi madem tutarsız konuşma madem paran var tutarsız tutarsız atıyorsun öde de görelim ekran at
Sana neyin kanıtını yapiyorum olum sen nerenin kopegisin😂😂 bide ekran at diyor yetime bak 😂😂

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
239
88
28
Ac susuz forumda yatmaktan kafayı yemis lale😂😂

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Sana neyin kanıtını yapiyorum olum sen nerenin kopegisin😂😂 bide ekran at diyor yetime bak 😂😂
Kıvııııır, ayriyeten sen kimsin diyor benim yazdığım şeye ilk yanıt atan sensin özürlü yan hesap kardeşim 6 yıldır burada 100 küsür mesajı var kimim yan hesabıysa artık

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
911
113
Biraderler ne boş yapmışsınız be isteyen kullanır isteyen kullanmaz bi salın milleti bunu kullanacak adamın zaten ocağı sönmüştür son çırpınışlar biraz daha batmaktan bir şey olmaz bakarsın bu risk kurtuluş olur

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
239
88
28
Kıvııııır, ayriyeten sen kimsin diyor benim yazdığım şeye ilk yanıt atan sensin özürlü yan hesap kardeşim 6 yıldır burada 100 küsür mesajı var kimim yan hesabıysa artık
Herkes senin gibi sosyal hayatinda asosyal kimsesiz olup tüm gün burda yatmak zorunda mı hirrim😂😂

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
239
88
28
@Shellac
Knk alışveriş kredisi kullanıyoruz sanki gelip kendileri odeyecekmis gibi gözyaşı döküyor bunlar 😂😂

Apollo78

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
239
88
28
Sen al tableti sat da spin çevir hadi boşver beni lale
Gerzek misin olm sen:D herkes senin gibi kumar için ölüyor mu saniyon😂 29 yaşındayken 1 tl borcum yok arabam da var isim de ya senin??

Hayatta tek başarın milyonlarca sperm arasından yumurtaliga girmek başka? 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...