- 11,337
- 11,581
- 113
Aynen üçkağıtçı , dolandırıcı yorumu18 yaşından küçüklerin foruma üye olduğunu bilmiyordum pardon seviyen oralarda 😅 Benim suçum sana cevap vermek özür dilerim
Benim kaç yaşında ne iş yaptığım belli hele birde sen söyle
Aynen üçkağıtçı , dolandırıcı yorumu18 yaşından küçüklerin foruma üye olduğunu bilmiyordum pardon seviyen oralarda 😅 Benim suçum sana cevap vermek özür dilerim
Yav yaşın istiyorsa 50 olsun ben de 19 yaşındayım şurada yaş ayrımı vs yapman komik bir şey de şu konuyu açıp da sağlıklı düşünebildiğini düşünmen, millete laf sallaman ayrı bir şey usta18 yaşından küçüklerin foruma üye olduğunu bilmiyordum pardon seviyen oralarda 😅 Benim suçum sana cevap vermek özür dilerim
BDDK onaylı uygulama 😅Krallll kralll burda kuş kafalı çok dolandırılacaklar
İzle gör
Ya bi boş yapma ben tablet alacam yontemi hepsiburadada goremiyorumBu forumda da kimse alışveriş için kullanmayacağından
Git bul o zaman kardeş git tabletini al ne diyeyimYa bi boş yapma ben tablet alacam yontemi hepsiburadada goremiyorum
Alma almaTablet alacam hangisini sececez bulamadimEkli dosyayı görüntüle 926597
Ya hadi git hocam başımdan cidden iyi günler sanaAynen üçkağıtçı , dolandırıcı yorumu
Benim kaç yaşında ne iş yaptığım belli hele birde sen söyle
Mutlaka kullanan olurBu forumda da kimse alışveriş için kullanmayacağından
İnşallahMutlaka kullanan olur
Uygulama eski tip yazılım ile yapılmış gibi bu arada bir tık güven vermediFakir Finans diye okudum aquwariuumm
alışveriş kredisi olanı seçeceksinTablet alacam hangisini sececez bulamadimEkli dosyayı görüntüle 926597
NiyeAlma alma
Dolandıracaklar seni
Knk seçiyorum sms istiyor gelmiyor o daalışveriş kredisi olanı seçeceksin
Sen devam et tablet almayaKnk seçiyorum sms istiyor gelmiyor o da
Senin gibi çokbilmisleri çok gördük yavrum parası neyse öderiz sıkıntı etme senSen devam et tablet almaya
1 hafta sonra konu açarsın buraya
Senin gibi çokbilmisleri çok gördük yavrum parası neyse öderiz sıkıntı etme sen
teline gelmiyormu smsKnk seçiyorum sms istiyor gelmiyor o da