fair finansUygulama ismi ne yardımcı olurmusunyz
hepsiburadadan razer al sat sana ne verdi limitHepsiburada üzerinden nasıl ödeme yapacağız
Almayı başarabildin mi hocam ben bulamadım bir türlü yönteminihepsiburadadan razer al sat sana ne verdi limit
Sanırım yoğunluk var hala görüntülü görüşmeye baglanmadiSana zahmet nerelerde kullanabiliriz öğrenebilir misin
7.500 tl de ödeme yerinde çıkmıyor kihepsiburadadan razer al sat sana ne verdi limit
ben kayıt olmadım henüz, bu limiti kredi kartı olarak vermiyormu uygulama kartın ile hepsi buradadan razer alabilirsin sepete ekle yaz kart no alışverişi tamamla 10dkya gönderiyolar mail adresini kodu sonra onu bozdurursunAlmayı başarabildin mi hocam ben bulamadım bir türlü yöntemini
görüntülü görüşme yapmadan limit vermiyormu kullanabileceğinSanırım yoğunluk var hala görüntülü görüşmeye baglanmadi
Kart numarası yok maalesefben kayıt olmadım henüz, bu limiti kredi kartı olarak vermiyormu uygulama kartın ile hepsi buradadan razer alabilirsin sepete ekle yaz kart no alışverişi tamamla 10dkya gönderiyolar mail adresini kodu sonra onu bozdurursun
peki parayı ibanına filan çekemiyomusun sadece aktarma filanmı var başka uygulamalaraKart numarası yok maalesef
Veriyor ama kullanmak için yine görüntülü görüşme istiyorgörüntülü görüşme yapmadan limit vermiyormu kullanabileceğin
sen görüşürsen haber et kanka ne soruyolar ne diyolar ona göre üye olayım bendeVeriyor ama kullanmak için yine görüntülü görüşme istiyor
Razergold alirken alışveriş kredisi çıkmıyor reis sıkıntı orada zaten diğer ürünlerde çıkıyorArkadaşlar canlı destek hattını aradım şu an görüntülü görüşmede bir sorun olduğunu söylüyor ancak hesabına tanımlanan limiti kullanabilirsin dediler hepsi burada üzerinden kullanabiliyoruz Hepsiburada üzerinden razer alım satımı veya herhangi bir ürün alımı yaparken alışveriş kredisi kullan seçtiğimiz zaman limit çıkıyor
Peki nasıl olacak nakite çevirme işiRazergold alirken alışveriş kredisi çıkmıyor reis sıkıntı orada zaten diğer ürünlerde çıkıyor