Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
638
372
63
Beyler NFC algılamıyor zaman aşımı diyor sizde nasıl oldu?

Ozkan42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,011
96
48
Almayı başarabildin mi hocam ben bulamadım bir türlü yöntemini
ben kayıt olmadım henüz, bu limiti kredi kartı olarak vermiyormu uygulama kartın ile hepsi buradadan razer alabilirsin sepete ekle yaz kart no alışverişi tamamla 10dkya gönderiyolar mail adresini kodu sonra onu bozdurursun

WesleySneijder10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
412
83
ben kayıt olmadım henüz, bu limiti kredi kartı olarak vermiyormu uygulama kartın ile hepsi buradadan razer alabilirsin sepete ekle yaz kart no alışverişi tamamla 10dkya gönderiyolar mail adresini kodu sonra onu bozdurursun
Kart numarası yok maalesef

yunuscelik58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
129
43
Maalesef razer gold gibi ön ödemeli kodlar alınmıyor

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
638
372
63
Beyler boşuna uğraşmayın sikayetvardaki sikayetlere bakın alışverişe izin vermiyor

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,046
2,087
113
Arkadaşlar canlı destek hattını aradım şu an görüntülü görüşmede bir sorun olduğunu söylüyor ancak hesabına tanımlanan limiti kullanabilirsin dediler hepsi burada üzerinden kullanabiliyoruz Hepsiburada üzerinden razer alım satımı veya herhangi bir ürün alımı yaparken alışveriş kredisi kullan seçtiğimiz zaman limit çıkıyor

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
4,231
113
Adresim yok diye kayıt olamadım

yunuscelik58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
129
43
Arkadaşlar canlı destek hattını aradım şu an görüntülü görüşmede bir sorun olduğunu söylüyor ancak hesabına tanımlanan limiti kullanabilirsin dediler hepsi burada üzerinden kullanabiliyoruz Hepsiburada üzerinden razer alım satımı veya herhangi bir ürün alımı yaparken alışveriş kredisi kullan seçtiğimiz zaman limit çıkıyor
Razergold alirken alışveriş kredisi çıkmıyor reis sıkıntı orada zaten diğer ürünlerde çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...