Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fair Finans Hakkında 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,351
11,599
113
@Daimon bu konu milletin ocağını batırır destek lütfen kapatılmalı

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
836
113
bi ara moneypay kara parayı aklamak için yoldan geçene limit veriyordu bunlarda o tarz bir uygulama olabilir limitleri kullandırmaz bence scam sadece data toplar hiç deneyen oldu mu bence ponzi tarzı bir şey ya
Nasıl akliyor moneypay ne alaka

WesleySneijder10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
412
83
@Daimon bu konu milletin ocağını batırır destek lütfen kapatılmalı
Hocam konu kapansın önemli değil de nasıl milletin ocağını batırıyor acaba bu nasıl bakış açısı? Bankalarda kredi veriyor bankaları mı kapatalım? Hadi kredi kartı veresiye limiti alışveris kredisi veriyor Hadi'yi mı kapatalım? Bu nasıl bakış açısı cidden merak ettim

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,205
836
113
bi ara moneypay kara parayı aklamak için yoldan geçene limit veriyordu bunlarda o tarz bir uygulama olabilir limitleri kullandırmaz bence scam sadece data toplar hiç deneyen oldu mu bence ponzi tarzı bir şey ya
Sen sasirmissin senin dedenin datalarını 3 dakika sürmez telegram panelden bulur 10 yaşındaki çocuklar

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,351
11,599
113
Hocam konu kapansın önemli değil de nasıl milletin ocağını batırıyor acaba bu nasıl bakış açısı? Bankalarda kredi veriyor bankaları mı kapatalım? Hadi kredi kartı veresiye limiti alışveris kredisi veriyor Hadi'yi mı kapatalım? Bu nasıl bakış açısı cidden merak ettim
Bilader
Çekecen burdan parayı iflahına okunacak
Birde yorum yapıyon sen kendini çok iyi biliyosun

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Bizim millet hele şu forumdaki arkadaşlarım hepsi olmasa da bazıları ocak batıracak yer bulmuş yine, kolay gelsin, hayırlı icralar, hacizler. 😄😄

WesleySneijder10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
412
83
Bilader
Çekecem burdan parayı iflahına okunacak
Birde yorum yapıyon sen kendini çok iyi biliyosun
Senin henüz Türkçe'yi bile akıcı ve düzgün şekilde konuşamıyorsun. Bu işleri nerden öğrendin? Şu yazdığın cümleyi oku bakalım tekrar anlayabiliyor musun 😅 Önce Türkçe konuşmayı öğren sonra bu konuları konuşuruz seninle

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,351
11,599
113
Senin henüz Türkçe'yi bile akıcı ve düzgün şekilde konuşamıyorsun. Bu işleri nerden öğrendin? Şu yazdığın cümleyi oku bakalım tekrar anlayabiliyor musun 😅 Önce Türkçe konuşmayı öğren sonra bu konuları konuşuruz seninle
Sen Türkçe profu olarak yazmışsın
Teşekkür ediyorum,
Git bir baltaya sap ol hıyar agası
Oku hele ne yazmışsın

WesleySneijder10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,056
412
83
Sen Türkçe profu olarak yazmışsın
Teşekkür ediyorum,
Git bir baltaya sap ol hıyar agası
Oku hele ne yazmışsın
18 yaşından küçüklerin foruma üye olduğunu bilmiyordum pardon seviyen oralarda 😅 Benim suçum sana cevap vermek özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...