- 10,873
- 3,083
- 113
Evet kültürlü telafuzu olarak öyle 😁Çöpçüyüz diye bir şey yok temizlikçi
Evet kültürlü telafuzu olarak öyle 😁Çöpçüyüz diye bir şey yok temizlikçi
Ben makarasına yazdım Kral Büyükşehir diye büyükşehire yakındı bana fatih'deykenBüyükşehir de hangisi![]()
Sen nasıl izledin. Durantla birlikte sıçtılar maçın içine. Kaç kere elindeki topu kaptırdığını, pota altında bitiremediği basketleri görmedim mi. Son periyot zaten oyun koptu. Gerizekalı pota altında o boyla basketi atamıyor. Oyun zekası da bok gibi. Bi boy var ribaunt alıyor işteNasıl maç izledin Koç 4 .periyot full yedek oynadı
Kadro hep çaylaktı
Houston 110 sayı atardan 5 bin TL gitti
Bir daha asla bu orospu NBA ligine oynamam
Ben son periyotu tek izledimSen nasıl izledin. Durantla birlikte sıçtılar maçın içine. Kaç kere elindeki topu kaptırdığını, pota altında bitiremediği basketleri görmedim mi. Son periyot zaten oyun koptu. Gerizekalı pota altında o boyla basketi atamıyor. Oyun zekası da bok gibi. Bi boy var ribaunt alıyor işte
Kaç kere Alperenin mallıkları yüzünden yayını kapattım bugün sinirimden. Pota altında bitiremiyor, hemen sonraki atakta rakip oyuncu düşerken dengesini de kaybetmiş bir halde basket faul almayı başarıyor. Biri kolayı yapamazken James Harden çantadan tavşan çıkartıyordu maçta
2. ve 3. periyot bildiğin sıçtı. Bu kadar övgüyü kesinlikle hak etmiyorBen son periyotu tek izledim
Suraya bak .. Ulan insan nasil sürekli yüz yüze baktığı üstelik hiçbir suçu olmayan insana bunu yapar mı? Uzmansin maasinda iyidir , ne diye kendini sıkıntıya sokacak kumarlar oynuyorsun, hem kendi aileni mahvettin hem kadının hayatını ailesini mahvettin .. Bunu kesinlikle salmasinlar ömür boyu müebbeti hakkediyor, karısı da Bi şekilde yırtar işin içinden gider başkasına kendine hayat kurar , sen icerde curudugunle kalırsın, awkk oğlu neyse Allah kimseyi şaşırtmasın kimseyi de kinamayalim , bu kumar oynatanlar bu cinayete sebebiyet vermiş oldu acaba bu sitelerin hiç vicdanı sızlıyor muNereye gidiyoruz böyle..Ekli dosyayı görüntüle 904212
asıl ihtiyacı varken oynamak çok kötüBilinçsiz kumar oynamak böyle olur ihtiyacı yokken oynayana acımam asla gunaydin
Çok kötü bubeyler kinamayin.bende surekli evdeki altinları çalıp kumara bastın şakası yapardim amk. annemin altinlarini çaldım kaybettim ama bu ay hepsini geri koydum biraz gotum skildi ama başardım. velasıl kimseyi kinamayin ahanda basinizia geliyor