Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Eyvah ki eyvah... Geldiğimiz hale bak..

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,613
3,263
113
Nasıl maç izledin Koç 4 .periyot full yedek oynadı
Kadro hep çaylaktı
Houston 110 sayı atardan 5 bin TL gitti
Bir daha asla bu orospu NBA ligine oynamam
Sen nasıl izledin. Durantla birlikte sıçtılar maçın içine. Kaç kere elindeki topu kaptırdığını, pota altında bitiremediği basketleri görmedim mi. Son periyot zaten oyun koptu. Gerizekalı pota altında o boyla basketi atamıyor. Oyun zekası da bok gibi. Bi boy var ribaunt alıyor işte

Kaç kere Alperenin mallıkları yüzünden yayını kapattım bugün sinirimden. Pota altında bitiremiyor, hemen sonraki atakta rakip oyuncu düşerken dengesini de kaybetmiş bir halde basket faul almayı başarıyor. Biri kolayı yapamazken James Harden çantadan tavşan çıkartıyordu maçta

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,339
1,260
113
Sen nasıl izledin. Durantla birlikte sıçtılar maçın içine. Kaç kere elindeki topu kaptırdığını, pota altında bitiremediği basketleri görmedim mi. Son periyot zaten oyun koptu. Gerizekalı pota altında o boyla basketi atamıyor. Oyun zekası da bok gibi. Bi boy var ribaunt alıyor işte

Kaç kere Alperenin mallıkları yüzünden yayını kapattım bugün sinirimden. Pota altında bitiremiyor, hemen sonraki atakta rakip oyuncu düşerken dengesini de kaybetmiş bir halde basket faul almayı başarıyor. Biri kolayı yapamazken James Harden çantadan tavşan çıkartıyordu maçta
Ben son periyotu tek izledim

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,406
695
113
Suraya bak .. Ulan insan nasil sürekli yüz yüze baktığı üstelik hiçbir suçu olmayan insana bunu yapar mı? Uzmansin maasinda iyidir , ne diye kendini sıkıntıya sokacak kumarlar oynuyorsun, hem kendi aileni mahvettin hem kadının hayatını ailesini mahvettin .. Bunu kesinlikle salmasinlar ömür boyu müebbeti hakkediyor, karısı da Bi şekilde yırtar işin içinden gider başkasına kendine hayat kurar , sen icerde curudugunle kalırsın, awkk oğlu neyse Allah kimseyi şaşırtmasın kimseyi de kinamayalim , bu kumar oynatanlar bu cinayete sebebiyet vermiş oldu acaba bu sitelerin hiç vicdanı sızlıyor mu

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Olm millet kafayı yemiş biz millete verdiğimiz. Borcu alamıyoruz adam cinayet işliyor şaka gibi bizde mi gidip öldürelim

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,398
2,375
113
beyler kinamayin.bende surekli evdeki altinları çalıp kumara bastın şakası yapardim amk. annemin altinlarini çaldım kaybettim ama bu ay hepsini geri koydum biraz gotum skildi ama başardım. velasıl kimseyi kinamayin ahanda basinizia geliyor