- 11,203
- 6,022
- 113
iyiki gitmemisim. Az kalsın 24.15 de gelicektimSaat 23:00 Bu gelirse yolun yüzde 90 ı tamam
Ekli dosyayı görüntüle 69104
iyiki gitmemisim. Az kalsın 24.15 de gelicektimSaat 23:00 Bu gelirse yolun yüzde 90 ı tamam
Bol şansSaat 23:00 Bu gelirse yolun yüzde 90 ı tamam
bakalım bekleyecegiz. 40 ı htta 20 yi 200 yapmak kolay degildi. Bu bile basarıOlmadı bu ihtimal demiştik gelmedi 23:00 e kadar takılalım
Şöyle bir önceki Wolves maçı 1-1 bitti bunun üst olması lazım son 2 PSG maci da ilk yarı 2 gol de kaldı bu sefer baremin aşılması lazım aksilik olmazsa ilk yarıdan bile gelebilir kupon
Benimde bi analizim oldu bugun katılırmısınız bilmem saat başı başlayan maçlar ya hepsi gollü yada hepsi alt seviyede kalıo hepsi birbirini takip ediyo bugun denkte gelmiş olabilir ama hep o ayarda gitti yani 1 gollü diğer saat golsüz geçti gibi geldi banaOlmadı bu ihtimal demiştik gelmedi 23:00 e kadar takılalım
Şöyle bir önceki Wolves maçı 1-1 bitti bunun üst olması lazım son 2 PSG maci da ilk yarı 2 gol de kaldı bu sefer baremin aşılması lazım aksilik olmazsa ilk yarıdan bile gelebilir kupon
Ya 40 atacaktım o kupona 20 yatırıp yüzde yüz papara bonusu aldım şimdi bonus ile anaparayi aynı kupona atınca uyuzluk çıkarırlar diye mecbur öyle yaptım yoksa bu rakamın 2 katindaydik 40 basacaktim ilk kuponabakalım bekleyecegiz. 40 ı htta 20 yi 200 yapmak kolay degildi. Bu bile basarı
sanssızlık ta coktu o esporların gelmemesi lyon gelmemesi. Yoksa yine hedef olmustu hemen hemenYa 40 atacaktım o kupona 20 yatırıp yüzde yüz papara bonusu aldım şimdi bonus ile anaparayi aynı kupona atınca uyuzluk çıkarırlar diye mecbur öyle yaptım yoksa bu rakamın 2 katindaydik 40 basacaktim ilk kupona
Evet doğru ben var ya bugün cebimde 100 lira olsaydı saat 5 gibi saate kadar inan 1000 lirayı geçmiştim ne oranlar kacirdimBenimde bi analizim oldu bugun katılırmısınız bilmem saat başı başlayan maçlar ya hepsi gollü yada hepsi alt seviyede kalıo hepsi birbirini takip ediyo bugun denkte gelmiş olabilir ama hep o ayarda gitti yani 1 gollü diğer saat golsüz geçti gibi geldi bana
Sağlık olsun erken bitirdi yoksa geliyoduYa 40 atacaktım o kupona 20 yatırıp yüzde yüz papara bonusu aldım şimdi bonus ile anaparayi aynı kupona atınca uyuzluk çıkarırlar diye mecbur öyle yaptım yoksa bu rakamın 2 katindaydik 40 basacaktim ilk kupona
Hele ilk yarıda 4 gol çıktı ikinci yarıda gol yok uyuz oldum o macasanssızlık ta coktu o esporların gelmemesi lyon gelmemesi. Yoksa yine hedef olmustu hemen hemen
Aynen oynayamadımmı da geliyo namussuzlarEvet doğru ben var ya bugün cebimde 100 lira olsaydı saat 5 gibi saate kadar inan 1000 lirayı geçmiştim ne oranlar kacirdim