Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling evolaydis / 40---->500 5/20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,203
6,022
113
24 u oynatmdıki 23 de bitti

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Olmadı bu ihtimal demiştik gelmedi 23:00 e kadar takılalım
Şöyle bir önceki Wolves maçı 1-1 bitti bunun üst olması lazım son 2 PSG maci da ilk yarı 2 gol de kaldı bu sefer baremin aşılması lazım aksilik olmazsa ilk yarıdan bile gelebilir kupon

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,203
6,022
113
Şöyle bir önceki Wolves maçı 1-1 bitti bunun üst olması lazım son 2 PSG maci da ilk yarı 2 gol de kaldı bu sefer baremin aşılması lazım aksilik olmazsa ilk yarıdan bile gelebilir kupon
bakalım bekleyecegiz. 40 ı htta 20 yi 200 yapmak kolay degildi. Bu bile basarı

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,175
5,459
113
Benimde bi analizim oldu bugun katılırmısınız bilmem saat başı başlayan maçlar ya hepsi gollü yada hepsi alt seviyede kalıo hepsi birbirini takip ediyo bugun denkte gelmiş olabilir ama hep o ayarda gitti yani 1 gollü diğer saat golsüz geçti gibi geldi bana

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,203
6,022
113
Ya 40 atacaktım o kupona 20 yatırıp yüzde yüz papara bonusu aldım şimdi bonus ile anaparayi aynı kupona atınca uyuzluk çıkarırlar diye mecbur öyle yaptım yoksa bu rakamın 2 katindaydik 40 basacaktim ilk kupona
sanssızlık ta coktu o esporların gelmemesi lyon gelmemesi. Yoksa yine hedef olmustu hemen hemen

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Benimde bi analizim oldu bugun katılırmısınız bilmem saat başı başlayan maçlar ya hepsi gollü yada hepsi alt seviyede kalıo hepsi birbirini takip ediyo bugun denkte gelmiş olabilir ama hep o ayarda gitti yani 1 gollü diğer saat golsüz geçti gibi geldi bana
Evet doğru ben var ya bugün cebimde 100 lira olsaydı saat 5 gibi saate kadar inan 1000 lirayı geçmiştim ne oranlar kacirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...