- 8,886
- 9,128
- 113
At degil mi o reis sizin orda öküz diye at mi kesiyorlarO resmini koydugun öküz senden daha akıllı
At degil mi o reis sizin orda öküz diye at mi kesiyorlarO resmini koydugun öküz senden daha akıllı
Hocam ev sahibini aradım bir saat önce cikacam evden veremiyorum kiramı dedim inşallah biraz zaman sonra elimde olursa verecem dedim oda alt komsunuzun eşyalarını yediemine koydurttum dedi ondan korktum birazHayırdır awq icra dairesi mi senin ev sahibi?? Ki kaldı icra dairesi olsa bile bir evde 1 televizyon varsa alamaz 2. Si varsa alabilir örnek...
Öküz sandım inanAt degil mi o reis sizin orda öküz diye at mi kesiyorlar
Biz daha mahkemelik olmadık dost yapamaz demi hemen eşyalara biseyKral el koyma değil bu mahkeme tahliye kararı veriyor sana tebliğ ediliyor sende çıkmıyorsun diyelim ısrarla, o zaman icra memuru araciligi ile çilingir yardımıyla kapı açılıyor ve eşyaların yedi emine taşınıyor. Nakliye ve yedi emin masraflarını odersen esyani alıyorsun olay o noktaya gelirse sikinti
Bedof yanlış bilgi veriyor sana koltuğun üstüne seni de bağlayıp öyle kaldırırlar yediemineBiz daha mahkemelik olmadık dost yapamaz demi hemen eşyalara bisey
Mahkeme tahliye kararı vermeden hicbirsey yapamaz ama sen yinede bir şekilde çözmeye calis basın agrimasin sikuntili durum ya sen ev sahibine zarar verirsin yada ev sahibi sana bu şekilde devam ettirme şansın yok bilgin olsunBiz daha mahkemelik olmadık dost yapamaz demi hemen eşyalara bisey
Kardeşim yanlış bilgi vermiyorum git araştır mahkeme karari olmadan işlem yapma şansları yok. Ancak mahkeme tahliye verecek ona rağmen arkadaş yasal sürede çıkmayacak o zaman icra memurları aracılığı ile eşyalar tahliye edilir onun dışında hiçbir durum yasal degilBedof yanlış bilgi veriyor sana koltuğun üstüne seni de bağlayıp öyle kaldırırlar yediemine
Kral şu devirde 4 ay kira vermeyen adamı dağa bile kaldırırlar. Mahkeme falan dinlemez şu an kimse bu ekonomide. Herkesin canı burnunda.Kardeşim yanlış bilgi vermiyorum git araştır mahkeme karari olmadan işlem yapma şansları yok. Ancak mahkeme tahliye verecek ona rağmen arkadaş yasal sürede çıkmayacak o zaman icra memurları aracılığı ile eşyalar tahliye edilir onun dışında hiçbir durum yasal degil
Tanıdık birinin başına geldi polis çağırdık geri verdi eşyaları suç yaptığıArkadaşlar 4 aydır kiramı veremedim ev sahibini aradım veremiyorum dedim cikacam dedim 10-15 güne birde benim komşumda veremiyordu kirasını eşyalarını yediemin deposuna kaldırmışta nasıl oluyor yaşamsal eşyalara nasıl el koyabiliyor bilen varmı ev sahibi böyle dedi bana
Kral ev sahibine cikacam dedim adam sevindi inanki ev sahibi skntili bir insan değilMahkeme tahliye kararı vermeden hicbirsey yapamaz ama sen yinede bir şekilde çözmeye calis basın agrimasin sikuntili durum ya sen ev sahibine zarar verirsin yada ev sahibi sana bu şekilde devam ettirme şansın yok bilgin olsun
Ben takılıyorum reis bilgi sahibi değilim o konulardaKardeşim yanlış bilgi vermiyorum git araştır mahkeme karari olmadan işlem yapma şansları yok. Ancak mahkeme tahliye verecek ona rağmen arkadaş yasal sürede çıkmayacak o zaman icra memurları aracılığı ile eşyalar tahliye edilir onun dışında hiçbir durum yasal degil
Anladım dost rahatladım saolasin zaten cikacam evden 20 güneTanıdık birinin başına geldi polis çağırdık geri verdi eşyaları suç yaptığı
Ev sahibim mülayim bir insan dostEv sahibin 😂😂😂
Kral, adam kira vermediğin için çıktığına seviniyor. Sen çıktıktan sonra muhtemelen lokma da döktürecektir.Kral ev sahibine cikacam dedim adam sevindi inanki ev sahibi skntili bir insan değil
Yukarıda yazdım zaten durum surdurulebilir değil diye ya ev sahibi arkadaşa zarar verir yada arkadaş Evsahibine cozmesi lazım sorunuKral şu devirde 4 ay kira vermeyen adamı dağa bile kaldırırlar. Mahkeme falan dinlemez şu an kimse bu ekonomide. Herkesin canı burnunda.
Tamam birader.Yukarıda yazdım zaten durum surdurulebilir değil diye ya ev sahibi arkadaşa zarar verir yada arkadaş Evsahibine cozmesi lazım sorunu