Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ev Sahibi Eşyalara El Koyabilir Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,409
5,239
113
Sen beni dinle çağır ev sahibini konuşalım diye bıçak silah daya bogazına dayanacak gücüm kalmadı yardım istiyorum kirami veremiyorum de ya yardımcı olurlar yada içeri atarlar dışarda kalmazsın hem kış günü

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,920
9,152
113
4 aydır kirayı ödememişsin adamın ne yapsa haklı 1 ay olur hadi aksilik oldu bişeler oldu hadi 2 ay desen bilader 4 ay adamın kirasını ödememişsin adamı magdur eden sensin kumara verip burda abuk subuk konu açmaya ugrasıcagına bu çabayı kiranı ödemeye gösterseydin ben ev sahibinin yerinde olsam gelir eşyalarla birlikte tutar kolundan fırtlatırım dışarı
Ev sahibi ile ilgili komik video arıyordur şuan paylaşır birazdan yeni konusunda

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,920
9,152
113
Bazı insanlara gerçekten acımıyorum adam her gün saçma sapan konular açıyor 4 aydır kira vermemiş ugrastıgı şeylere bak
En başta bende dedim boş işlerle uğraşmak yerine çalışmaya çaba gostersen villa kirası verirdin diye hayatı burdan ibaret zannediyor galiba biz çok seviyoruz sanki aksama kadar it gibi çalışıp maaşın yarısını kiraya vermeyi

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,708
8,371
113
Tahliye taahhütnamesi varsa ve ev sahibi ihtar çektiyse sen de belirtilen sürede evi bosaltmassan direk yediemine gider esyalar

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,461
4,190
113
En başta bende dedim boş işlerle uğraşmak yerine çalışmaya çaba gostersen villa kirası verirdin diye hayatı burdan ibaret zannediyor galiba biz çok seviyoruz sanki aksama kadar it gibi çalışıp maaşın yarısını kiraya vermeyi
Acıtasyon modunda dost o yüzden böyle bi zamanda özellikle sanal dan kimseye güvenipte yardımcı olmıycan

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,837
1,214
113
Aynen öyle kimse magdur edebiyatı yapmasın insanlar iyiligi suistimal e çevşrmemeli git çlş burda öküz gibi sırıtacagına
Bana mı söyledin çalış Dallama ben zaten hergün çalışıyor um öküz senin kendindşr zibidi boş yapma çk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...