Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ev Sahibi Eşyalara El Koyabilir Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,334
3,351
113
Arkadaşlar 4 aydır kiramı veremedim ev sahibini aradım veremiyorum dedim cikacam dedim 10-15 güne birde benim komşumda veremiyordu kirasını eşyalarını yediemin deposuna kaldırmışta nasıl oluyor yaşamsal eşyalara nasıl el koyabiliyor bilen varmı ev sahibi böyle dedi bana

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,210
14,093
113
Arkadaşlar 4 aydır kiramı veremedim ev sahibini aradım veremiyorum dedim cikacam dedim 10-15 güne birde benim komşumda veremiyordu kirasını eşyalarını yediemin deposuna kaldırmışta nasıl oluyor yaşamsal eşyalara nasıl el koyabiliyor bilen varmı ev sahibi böyle dedi bana
Komşunda mı kumarbazdı

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,526
981
113
avukata danıssan iyi olur ne desek bos ALLAH kolaylık versin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,837
23,130
113
knka kiranı niye ödemiyon ev sahibi ihtar çektiği zaman donuna kadar alır denkle öde

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
991
744
113
Ya baba gün boyu konu açıyon be, git yani 70 yaşındaki adam peçete satıyor dışarda saçma sapan kendinizi düşürüyosunuz şu hallere

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,892
9,134
113
TikTok videoları izleyip her videoyu buraya taşımaya gösterdiğin çabayı çalışmaya gösterseydin villa kirası verirdin

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,447
715
113
Got varsa koysun isterse lafını etsin gırtlana bıçağı sok
Olabilir kirayı ödeyememis olabilirsin insanlık hali

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,568
6,120
113
Emrah geçmiş olsun kral, mahkeme tahliye kararı verirse ve sen esyalarini alıp cikmazsan o zaman ev sahibinin icra nemuru ve polis eşliğinde eşyalarını çıkarıp yedi emine gonderme şansı var onun dışındaki durumlar mümkün degil

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,334
3,351
113
Emrah geçmiş olsun kral, mahkeme tahliye kararı verirse ve sen esyalarini alıp cikmazsan o zaman ev sahibinin icra nemuru ve polis eşliğinde eşyalarını çıkarıp yedi emine gonderme şansı var onun dışındaki durumlar mümkün degil
Kral ama yaşamsal eşyalara el koyamaz diyor kanunda nasıl oluyor

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,407
698
113
Hayırdır awq icra dairesi mi senin ev sahibi?? Ki kaldı icra dairesi olsa bile bir evde 1 televizyon varsa alamaz 2. Si varsa alabilir örnek...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
14,832
113
Ben kiradayken 2 gün geçmişti ecel terleri dökmüştüm veremedim diye 5 sene önce 4 ay nedir Allah için haciz gelse hakkı var sonra ev aldım kurtuldum düzeltirsin umarım

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,568
6,120
113
Kral ama yaşamsal eşyalara el koyamaz diyor kanunda nasıl oluyor
Kral el koyma değil bu mahkeme tahliye kararı veriyor sana tebliğ ediliyor sende çıkmıyorsun diyelim ısrarla, o zaman icra memuru araciligi ile çilingir yardımıyla kapı açılıyor ve eşyaların yedi emine taşınıyor. Nakliye ve yedi emin masraflarını odersen esyani alıyorsun olay o noktaya gelirse sikinti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...