- 7,716
- 3,378
- 113
Ben dün akşam vardım gece NBA'de vardımHelal olsun la 24 saattir sayan var mı merak ettim
Dovusmeyin lütfenKanka cansın boşver bu olayları kupon geldi hahahaj
Ben dün akşam vardım gece NBA'de vardımHelal olsun la 24 saattir sayan var mı merak ettim
Dovusmeyin lütfenKanka cansın boşver bu olayları kupon geldi hahahaj
Yahu 😁Beyler darılmaca olmasın hepiniz emek verdiniz 7 kişiye ulaşıcam elinize sağlık kimler burda bakayım bi.
Dayı bu sefer yememBeyler darılmaca olmasın hepiniz emek verdiniz 7 kişiye ulaşıcam elinize sağlık kimler burda bakayım bi.
Ebru deveci ne diyorsunBen dün akşam vardım gece NBA'de vardım
Dovusmeyin lütfen
İCERDEYİM BABABeyler darılmaca olmasın hepiniz emek verdiniz 7 kişiye ulaşıcam elinize sağlık kimler burda bakayım bi.
Ahmet malesef adada aç kalıcaksın kardeşim.Dayı bu sefer yemem
2018 den beri takipteyimHelal olsun la 24 saattir sayan var mı merak ettim
TamamİCERDEYİM BABA
4 sazan yeter akşam yemeğini çıkartırBeyler darılmaca olmasın hepiniz emek verdiniz 7 kişiye ulaşıcam elinize sağlık kimler burda bakayım bi.
@Enişte bugünde bizim çarşı iznibyanıyor gibi tamda tamda otele gidicektik senleLa sen ne alaka sen olsan kâle almam neyse boşverin
Bence de hahahahaAhmet malesef adada aç kalıcaksın kardeşim.
Nereye dönersen dön g*tün hep arkadadırBak bu hayatta herşeyini kaybet ama götü duvara yasla
Daha yeni Eşref resmini yapmıştıAhmet malesef adada aç kalıcaksın kardeşim.
Bak bu doğruNereye dönersen dön g*tün hep arkadadır
Kim onlar enişte durn bakam4 sazan yeter akşam yemeğini çıkartır
Tufaya düştüm bu arada 😑Beyler darılmaca olmasın hepiniz emek verdiniz 7 kişiye ulaşıcam elinize sağlık kimler burda bakayım bi.