- 26,849
- 17,268
- 113
İlk defa silinen sayı işe yaradı
Ben 3 gündür veda edemiyorum diyor musumDün gece adaya veda edememiştik ztn
Para muhabbetine girmeyin dostlar@EşrefTEK80 bilet memuru olarak kimlerin bileti kesilcek acaba![]()
Geçen benle gokay bıraktı yaver olarak bugün sen yerime kal burda hahahaha@EşrefTEK80 bilet memuru olarak kimlerin bileti kesilcek acaba![]()
1 aydır adadayız askerde bile en az 3 hafta çarşı kitlenirdi@EşrefTEK80 bilet memuru olarak kimlerin bileti kesilcek acaba![]()
Gece adada yattık arkamız açıkta kaldı dostDün gece adaya veda edememiştik ztn
YouTube kapattım sizin 167 diyince girdim sayı yok hahahaEşref kupon yattı diye ağlıyor hüngür hüngür beyler foruma girince tuttuğunu anlıcsk şimdi bekleyelim
Yani tm sen gene devam et sen zaten survıvorsın laBen 3 gündür veda edemiyorum diyor musum![]()
Para muhabbetine girmedim ki bu lafimi burda yanlis anlayacak yok @Enişte @JoeQuanqa yanlis anlaşılır birsey varmiPara muhabbetine girmeyin dostlar
Eniştem Abuzer sana yılbaşı çorabı almış😁1 aydır adadayız askerde bile en az 3 hafta çarşı kitlenirdi
Bak bu hayatta herşeyini kaybet ama götü duvara yaslaGece adada yattık arkamız açıkta kaldı dost
Eniste bendr senle burdayim bize çarşı cezai vermis komutan1 aydır adadayız askerde bile en az 3 hafta çarşı kitlenirdi
Nasipte varmış iyi geldi vallaŞaka Maka 17 k vurmuştu yazık olcakti