- 37,004
- 26,282
- 113
Ozan Ali kankam 1 numaradır 🙏😅😍😍
Ozan Ali kankam 1 numaradır 🙏😅😍😍
Tam kokoreç havası@wasil papates midemi yaktı. Fakirliğin gözü kör olsun
Tebrikler kazancın daim olsunDostlar herkesin emeğine sağlık çekim vericem şimdi . 3 dosta özelden ulaşıcam şimdi. Devam edicem başka siteye atıp
Kesene bereketDostlar herkesin emeğine sağlık çekim vericem şimdi . 3 dosta özelden ulaşıcam şimdi. Devam edicem başka siteye atıp
Kesene bereket TebriklerDostlar herkesin emeğine sağlık çekim vericem şimdi . 3 dosta özelden ulaşıcam şimdi. Devam edicem başka siteye atıp
Eniştenin sesi çıkmıyor hayırdır dost varmi bi bilgin onsuz forumun tadı tuzu yokÇift kişilik rol
1 sensin 😂Ozan Ali kankam 1 numaradır 🙏😅😍😍
Hee anladım dost kafam karıştı biri Eşrefi biri Lazı tebrik ediyor o açıdan sordumÇift kişilik rol
Vur bi 100k dost hepimiz bitik durumdayız pauha1 sensin 😂
@Marley e ben gönderiyorum sen başka arkadaşlara gönder hak geçmesin 😂Dostlar herkesin emeğine sağlık çekim vericem şimdi . 3 dosta özelden ulaşıcam şimdi. Devam edicem başka siteye atıp
Ne tat tuzmuş be arkadaş dur bi kombine tutturalım da her yer tatlı olsun tuz tuz yeter la skdmdmd herkese benden fıstıklı kadayıfffEniştenin sesi çıkmıyor hayırdır dost varmi bi bilgin onsuz forumun tadı tuzu yok
Bende seni tebrik ediyorum hocam puahaHee anladım dost kafam karıştı biri Eşrefi biri Lazı tebrik ediyor o açıdan sordum
Sağol aşk adam ahahahhskefmf1 sensin 😂
Eyvallah ciommmOzan Ali kankam 1 numaradır 🙏😅😍😍
Sas 242 olsaydı sana 5 k atacaktımVur bi 100k dost hepimiz bitik durumdayız pauha
Enişte yeni yıla giremicek moreli bozukEniştenin sesi çıkmıyor hayırdır dost varmi bi bilgin onsuz forumun tadı tuzu yok
ooooNe tat tuzmuş be arkadaş dur bi kombine tutturalım da her yer tatlı olsun tuz tuz yeter la skdmdmd herkese benden fıstıklı kadayıfff
Kanka vurucu da umut verdi bak sende veriyorsun boşa umut vermeyin bana sonra üzülürüm puahaNe tat tuzmuş be arkadaş dur bi kombine tutturalım da her yer tatlı olsun tuz tuz yeter la skdmdmd herkese benden fıstıklı kadayıfff
Cennette güzel manzaralı bir arsa tapusu kazandın.Bende seni tebrik ediyorum hocam puaha