- 23,834
- 14,599
- 113
Burda adam diyosun dm den bana neler diyosun enişte hakkında ayıp be kardeşimADAMsin enişte
Burda adam diyosun dm den bana neler diyosun enişte hakkında ayıp be kardeşimADAMsin enişte
Ulan ne güldüm ona ya kız değil diyorlar bir de zaten dedikodudan belli ne olduğu utandı şimdi yazmaz🤣Aynen öyle bana ne küfür edenlerle dost diye takılıyoruz. Marley 5 para etmez diyen de doğru demiş. Bu ara etmem 🤣🤣🤣
Dedikya kardeşim arkandan salliyorum diye bizde böyleBurda adam diyosun dm den bana neler diyosun enişte hakkında ayıp be kardeşim
@Shellac para alısverısı var forumda yasak degıl mı dostSinan diğer attiklarim resimleri atar mısın kardeşim. Ben lafini dahi etmedim attigim paralarin etmem de 250-200-300 fazla attiklarimi niye atmiyorsun da en son attigimi atiyorsun? Peki bu 4985 i atarken sana ne dedim ? Çekim 1 saat sürüyor yazık adamlar saatlerdir emek harcıyor çekimi beklemesinler nakit 4985 var atıyorum sana demedim mi ? Şimdi benle ne derdin varsa böyle davraniyon bana ? 2500 TL sadece sana atmadim mi geçen hafta ? Senden beklemiyorum yapma böyle şeyler
Ben mi 😁Ulan ne güldüm ona ya kız değil diyorlar bir de zaten dedikodudan belli ne olduğu utandı şimdi yazmaz🤣
Güzel gidiyor rol buraya odaklansak sen 2.adımı düşün bu geldi güzel bir maç daha seç iyi gidiyorsunSinan diğer attiklarim resimleri atar mısın kardeşim. Ben lafini dahi etmedim attigim paralarin etmem de 250-200-300 fazla attiklarimi niye atmiyorsun da en son attigimi atiyorsun? Peki bu 4985 i atarken sana ne dedim ? Çekim 1 saat sürüyor yazık adamlar saatlerdir emek harcıyor çekimi beklemesinler nakit 4985 var atıyorum sana demedim mi ? Şimdi benle ne derdin varsa böyle davraniyon bana ? 2500 TL sadece sana atmadim mi geçen hafta ? Senden beklemiyorum yapma böyle şeyler
al bak biri metinmiş hemen ele verdi kendini AbuzerYonetım sana mesajlarımı verıyo enıste ne demek ben gpruyorum
Yasak hadi banlat sende soğu bizde soguyalim hadiiiii görelim seni@Shellac para alısverısı var forumda yasak degıl mı dost
Banlat demek yasak degılmıYasak hadi banlat sende soğu bizde soguyalim hadiiiii görelim seni
Yav normal değil o zaten enişte. Söyledikleri referans kabul edilemezUlan ne güldüm ona ya kız değil diyorlar bir de zaten dedikodudan belli ne olduğu utandı şimdi yazmaz🤣