Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 8 Hedef 25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,733
34,517
113
Sinan diğer attiklarim resimleri atar mısın kardeşim. Ben lafini dahi etmedim attigim paralarin etmem de 250-200-300 fazla attiklarimi niye atmiyorsun da en son attigimi atiyorsun? Peki bu 4985 i atarken sana ne dedim ? Çekim 1 saat sürüyor yazık adamlar saatlerdir emek harcıyor çekimi beklemesinler nakit 4985 var atıyorum sana demedim mi ? Şimdi benle ne derdin varsa böyle davraniyon bana ? 2500 TL sadece sana atmadim mi geçen hafta ? Senden beklemiyorum yapma böyle şeyler
@Shellac para alısverısı var forumda yasak degıl mı dost

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,450
2,509
113
Sinan diğer attiklarim resimleri atar mısın kardeşim. Ben lafini dahi etmedim attigim paralarin etmem de 250-200-300 fazla attiklarimi niye atmiyorsun da en son attigimi atiyorsun? Peki bu 4985 i atarken sana ne dedim ? Çekim 1 saat sürüyor yazık adamlar saatlerdir emek harcıyor çekimi beklemesinler nakit 4985 var atıyorum sana demedim mi ? Şimdi benle ne derdin varsa böyle davraniyon bana ? 2500 TL sadece sana atmadim mi geçen hafta ? Senden beklemiyorum yapma böyle şeyler
Güzel gidiyor rol buraya odaklansak sen 2.adımı düşün bu geldi güzel bir maç daha seç iyi gidiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...