Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 8 Hedef 25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,920
96,616
113
@sinansrml63 sen hatalisin, objektif yorum yapıyorum.
@Marley ve @murobaşkan degerli iki arkadasimiz kalp kirilmasin, senide herkes seviyor cozelim bu işi kapansin
Kasıtlı bir şey yapmaz o be kardeşim böyle konuda alıp yemez yani eşrefle çıkardığı listeyı attı bana o 11 kişiye 10 kişi atmış bak
Adam kaç kere dağıtım yaptı millete 400 er attı ona 300 kaldı ses etmedi kesmedi kimseden ben hiç acımam keserim umrumda olmaz kimse başka konularda eleştirirsiniz bilmem ama bu konuda dediği gibi yani

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,450
2,509
113
2.yarı başladı Bol sayılar olsun

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,421
11,661
113
Kasıtlı bir şey yapmaz o be kardeşim böyle konuda alıp yemez yani eşrefle çıkardığı listeyı attı bana o 11 kişiye 10 kişi atmış bak
Adam kaç kere dağıtım yaptı millete 400 er attı ona 300 kaldı ses etmedi kesmedi kimseden ben hiç acımam keserim umrumda olmaz kimse başka konularda eleştirirsiniz bilmem ama bu konuda dediği gibi yani
Moruk konu çok farklı boyutta anladigim kadariyla,
Bizi aşar kendi aralarinda halletsinler

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,166
10,524
113
Enişte benlik bir durum varsa halledeyim sorun yok. 8 kişi belirlediğim rakamı 10 a çıkardım ben takip eden çok dedi diye Sinan . gönderdim. Her kim hazirlamissa da kesinti ile beraber 150-200 fazla gönderdim. Bu bahsettifi hariç. Sinanla da bir sorun yaşamadım adaletli de yaptigina inandım hep bir extra durum olmadi . Lakin son olayda bana Marley reis ulaşınca haberim oldu durumdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...