Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 8 Hedef 25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,425
2,923
113
Depe rağmen iyi sayı çıktı

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,452
2,510
113
Güzel sayı çıktı 3.periyotta 40 zorlarsak olur bu iş

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,335
15,012
113
Yazmak için yarının bitmesini bekledim. 2 gün önce listede ben ve @murobaşkan a gelecekti. @EşrefTEK80 Sinana attı. Biz de ibanları geç yazdık. Sabah kıza attım uyanınca atacağım dedi. Şimdi kız parayı yemiş eşref az para attı diyor. Kıza da atılacakmış ekstra Dağıtım için. Geçmişte ben parayı yemem 3 gün de olsa beklerim diyen adam parayı yemiş. Şimdi kendini sürekli haklı çıkarıyor. Yüzü olmayınca role de katılmamış 🤣🤣
Kanım dondu

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80,743
15,537
113
Yazmak için yarının bitmesini bekledim. 2 gün önce listede ben ve @murobaşkan a gelecekti. @EşrefTEK80 Sinana attı. Biz de ibanları geç yazdık. Sabah kıza attım uyanınca atacağım dedi. Şimdi kız parayı yemiş eşref az para attı diyor. Kıza da atılacakmış ekstra Dağıtım için. Geçmişte ben parayı yemem 3 gün de olsa beklerim diyen adam parayı yemiş. Şimdi kendini sürekli haklı çıkarıyor. Yüzü olmayınca role de katılmamış 🤣🤣
Vay be

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,596
18,392
113
Istedigini yap herkes beni bilir cebimden cikarip bile veririm zarar ederim hep ama sen ne yaparsan yap kazanamazsin hep boyle olacak

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,596
18,392
113
@Marley tutar ne kadar ?
@murobaşkan ve seni severim ne kadar gondermedi ben atayim.
@sinansrml63 kafana sicayim sen bu işi yapacak Adam değilsin hayırdır
Kral 11 kisiydik 10 kisilik para geldi hepsini manitaya attim esref tekrar cekip eksogi atar dedik bunlar gec yazinca kiz sandi ben atacam kalan kisilere paradan bilneden yiyip uyumustu 450 kalmis onda hala dokunmadi paraya ama bos ver senin olsun dedim bunlarin 500 unu yine ben bulup atarim @murobaşkan a uzulurum sadece ona atamadigim icin digeri parasiz kalinca zaten heryere saldirir neyse evet yedim parayi kim ne diyirsa desin 😄

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,596
18,392
113
Zaten burasyi yine 56 ederler bunlar kunar alemi bitiyor zaten herkes birbirini bitiror 😄

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,556
27,262
113
Kral 11 kisiydik 10 kisilik para geldi hepsini manitaya attim esref tekrar cekip eksogi atar dedik bunlar gec yazinca kiz sandi ben atacam kalan kisilere paradan bilneden yiyip uyumustu 450 kalmis onda hala dokunmadi paraya ama bos ver senin olsun dedim bunlarin 500 unu yine ben bulup atarim @murobaşkan a uzulurum sadece ona atamadigim icin digeri parasiz kalinca zaten heryere saldirir neyse evet yedim parayi kim ne diyirsa desin 😄
Ulan az paramı yemedin şu forumda. Haksızsın hala konuşuyorsun. Ben her zaman saldırırım. Bütün karaktersizlere saldırırım.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,556
27,262
113
Kız var sözde dimi @sinansrml63
Forumdaki karı kıza sarkıntılık da ediyor. Nasıl taciz etmeler. Daha nelerini ifşalayayım. Konuşacak mısın
@Enişte sinan namuslu adamdır da demezsin dimi

Ekli dosyalar

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,037
34,794
113
@sinansrml63 kendı yedıgı yetmemıs kıza yedırmıs ousuaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...