- 5,425
- 2,923
- 113
Depe rağmen iyi sayı çıktı
Kanım donduYazmak için yarının bitmesini bekledim. 2 gün önce listede ben ve @murobaşkan a gelecekti. @EşrefTEK80 Sinana attı. Biz de ibanları geç yazdık. Sabah kıza attım uyanınca atacağım dedi. Şimdi kız parayı yemiş eşref az para attı diyor. Kıza da atılacakmış ekstra Dağıtım için. Geçmişte ben parayı yemem 3 gün de olsa beklerim diyen adam parayı yemiş. Şimdi kendini sürekli haklı çıkarıyor. Yüzü olmayınca role de katılmamış 🤣🤣
Vay beYazmak için yarının bitmesini bekledim. 2 gün önce listede ben ve @murobaşkan a gelecekti. @EşrefTEK80 Sinana attı. Biz de ibanları geç yazdık. Sabah kıza attım uyanınca atacağım dedi. Şimdi kız parayı yemiş eşref az para attı diyor. Kıza da atılacakmış ekstra Dağıtım için. Geçmişte ben parayı yemem 3 gün de olsa beklerim diyen adam parayı yemiş. Şimdi kendini sürekli haklı çıkarıyor. Yüzü olmayınca role de katılmamış 🤣🤣
Istedigini yap herkes beni bilir cebimden cikarip bile veririm zarar ederim hep ama sen ne yaparsan yap kazanamazsin hep boyle olacakYazmak için yarının bitmesini bekledim. 2 gün önce listede ben ve @murobaşkan a gelecekti. @EşrefTEK80 Sinana attı. Biz de ibanları geç yazdık. Sabah kıza attım uyanınca atacağım dedi. Şimdi kız parayı yemiş eşref az para attı diyor. Kıza da atılacakmış ekstra Dağıtım için. Geçmişte ben parayı yemem 3 gün de olsa beklerim diyen adam parayı yemiş. Şimdi kendini sürekli haklı çıkarıyor. Yüzü olmayınca role de katılmamış 🤣🤣
Bol bol (2 gün önce ödül aldım etkinlik dışıyım)Dün ki zarari geri aldım sabah mesaisi ile. Şimdi de hedefe ulaşırsak 3 dosta ödül atalım.. sonra devam edelim sayiyi da artiririz inşallah.
Kanım dondu
Bu geçmişte muroya yine böyle yapmıştı. Bununla dargın olduğumuz halde çağırdım . Etkinliğime gel katıl dedim. Yalnız kalma dedim. Bu biz iyilik yaptıkça bize yamuk yapmaya devam ediyorVay be
500 er tl kanka. Yalan yanlış açiklama yapar şimdi.@Marley tutar ne kadar ?
@murobaşkan ve seni severim ne kadar gondermedi ben atayim.
@sinansrml63 kafana sicayim sen bu işi yapacak Adam değilsin hayırdır
Kral 11 kisiydik 10 kisilik para geldi hepsini manitaya attim esref tekrar cekip eksogi atar dedik bunlar gec yazinca kiz sandi ben atacam kalan kisilere paradan bilneden yiyip uyumustu 450 kalmis onda hala dokunmadi paraya ama bos ver senin olsun dedim bunlarin 500 unu yine ben bulup atarim @murobaşkan a uzulurum sadece ona atamadigim icin digeri parasiz kalinca zaten heryere saldirir neyse evet yedim parayi kim ne diyirsa desin 😄@Marley tutar ne kadar ?
@murobaşkan ve seni severim ne kadar gondermedi ben atayim.
@sinansrml63 kafana sicayim sen bu işi yapacak Adam değilsin hayırdır
Ulan az paramı yemedin şu forumda. Haksızsın hala konuşuyorsun. Ben her zaman saldırırım. Bütün karaktersizlere saldırırım.Kral 11 kisiydik 10 kisilik para geldi hepsini manitaya attim esref tekrar cekip eksogi atar dedik bunlar gec yazinca kiz sandi ben atacam kalan kisilere paradan bilneden yiyip uyumustu 450 kalmis onda hala dokunmadi paraya ama bos ver senin olsun dedim bunlarin 500 unu yine ben bulup atarim @murobaşkan a uzulurum sadece ona atamadigim icin digeri parasiz kalinca zaten heryere saldirir neyse evet yedim parayi kim ne diyirsa desin 😄
Sanmam ya kanka bu adam kumar bağımlısı değil ki yolunda o dediği şekildir bence yanlış anlaşılma vardır atar para gecınce eline500 er tl kanka. Yalan yanlış açiklama yapar şimdi.
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Dün ki zarari geri aldım sabah mesaisi ile. Şimdi de hedefe ulaşırsak 3 dosta ödül atalım.. sonra devam edelim sayiyi da artiririz inşallah.
@sinansrml63 kendı yedıgı yetmemıs kıza yedırmıs ousuajYazmak için yarının bitmesini bekledim. 2 gün önce listede ben ve @murobaşkan a gelecekti. @EşrefTEK80 Sinana attı. Biz de ibanları geç yazdık. Sabah kıza attım uyanınca atacağım dedi. Şimdi kız parayı yemiş eşref az para attı diyor. Kıza da atılacakmış ekstra Dağıtım için. Geçmişte ben parayı yemem 3 gün de olsa beklerim diyen adam parayı yemiş. Şimdi kendini sürekli haklı çıkarıyor. Yüzü olmayınca role de katılmamış 🤣🤣