- 8,464
- 3,887
- 113
Eniştemin gözünden kaçar mı la ek iş olarak dedektiflik yapıyorKonuyla alaksı olmayan adamlar şimdi mesajı bulamadı diye kuduruyordur
Eniştemin gözünden kaçar mı la ek iş olarak dedektiflik yapıyorKonuyla alaksı olmayan adamlar şimdi mesajı bulamadı diye kuduruyordur
@Enişte Ne yapsin o zaman onun borcu belki senden fazladır rolde bir kere alan musade etsin diğer arkadaşlara cidden benim hiç hoşuma gitmedi bu olay neyseBorç biriktiriyoruz knka napak geceye 2 ı çıkarmam lazım daha elde 300 var mecburum valla ben şahsen
bana musade ediceklerdir eminim@Enişte Ne yapsin o zaman onun borcu belki senden fazladır rolde bir kere alan musade etsin diğer arkadaşlara cidden benim hiç hoşuma gitmedi bu olay neyse
Erhanım düşer be bizede belki alan bidaha alıyor ne yapalım belediye ekmek sırası gibi alan tekrar sıraya giriyor@Enişte Ne yapsin o zaman onun borcu belki senden fazladır rolde bir kere alan musade etsin diğer arkadaşlara cidden benim hiç hoşuma gitmedi bu olay neyse
Boşver be adaş sohbet ediyoruz siktir et alan alsın bir kere yontacak 2 kere yontacak sonra kaybolup gidecek@Enişte Ne yapsin o zaman onun borcu belki senden fazladır rolde bir kere alan musade etsin diğer arkadaşlara cidden benim hiç hoşuma gitmedi bu olay neyse
Ne demek istedin kardeşim tam olarak mesela. Konu sahibi olarak benim bir mudahalem yada belirli kişilere mi dağıtım yaptigimi düşünüyorsun kazanç durumunda , yada takip eden adamlar bir daha takip etmesin demek mi gerekir tam olarak aydinlik getirir misin konuya dostBu rolde büyük sıkıntı var gibi odul alan kişiler aynı rolu tekrar takip etmis pes doğrusu
Gece gel la sayarız beraber sensiz olmuyo laf atarız birbirimizeBorcu odedik 24 saat kafa dibleme molasi yarin gorusuruz millet toparlanip gelek 👍
Gözün doysun la kac defa odul alacan daha yakalimssiniz esrefi bırakmıyorsunuz puhaaaAha geldi
La güncel borç değil işte aciliyeti olan bir şey keyfimden değil keyfimden olsa 3 saattir niye takip edeyim 300/500 içim ama lazım olunca da oluyor mecbur kalınca. Mesaideyim birde bi yandan iş bi yandan burası@Enişte Ne yapsin o zaman onun borcu belki senden fazladır rolde bir kere alan musade etsin diğer arkadaşlara cidden benim hiç hoşuma gitmedi bu olay neyse
Hic yakistiramadim, üzdüGözün doysun la kac defa odul alacan daha yakalimssiniz esrefi bırakmıyorsunuz puhaaa
O nasıl iş kanka telefona izin ve en iş yeri kaldı mıLa güncel borç değil işte aciliyeti olan bir şey keyfimden değil keyfimden olsa 3 saattir niye takip edeyim 300/500 içim ama lazım olunca da oluyor mecbur kalınca. Mesaideyim birde bi yandan iş bi yandan burası
Güzel dedin kanka osuruk uykusu çeker şimdihani la bedof a roll açtrıyordun üç kağıtçı tırıvırı sinan kalıbın bu kadar mı la silik.![]()
Açık yazdim zaten senlik bir durum yok senin rolünden odul alan arkadaslar ayni rolu takip etmeleri beni şaşırttı sadece biraksalarda yeni arkadaslar rolu devam ettirseydi dostNe demek istedin kardeşim tam olarak mesela. Konu sahibi olarak benim bir mudahalem yada belirli kişilere mi dağıtım yaptigimi düşünüyorsun kazanç durumunda , yada takip eden adamlar bir daha takip etmesin demek mi gerekir tam olarak aydinlik getirir misin konuya dost
Otelde knk resepsiyon ya ondan rahatım birazO nasıl iş kanka telefona izin ve en iş yeri kaldı mı![]()
la bunu bi de adam diye kayırıyorlar ya irrite oluyorumGüzel dedin kanka osuruk uykusu çeker şimdi
Sen maaşı bana versen, senin yerine burada bedavaya çalışırım dost.La güncel borç değil işte aciliyeti olan bir şey keyfimden değil keyfimden olsa 3 saattir niye takip edeyim 300/500 içim ama lazım olunca da oluyor mecbur kalınca. Mesaideyim birde bi yandan iş bi yandan burası
Kanka ne esc geliyordur be 7 ay bellboyluk yaptımOtelde knk resepsiyon ya ondan rahatım biraz