Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
54,758
18,420
113
Borcu odedik 24 saat kafa dibleme molasi yarin gorusuruz millet toparlanip gelek 👍

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,353
11,472
113
Bu rolde büyük sıkıntı var gibi odul alan kişiler aynı rolu tekrar takip etmis pes doğrusu
Ne demek istedin kardeşim tam olarak mesela. Konu sahibi olarak benim bir mudahalem yada belirli kişilere mi dağıtım yaptigimi düşünüyorsun kazanç durumunda , yada takip eden adamlar bir daha takip etmesin demek mi gerekir tam olarak aydinlik getirir misin konuya dost

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,935
10,945
113
@Enişte Ne yapsin o zaman onun borcu belki senden fazladır rolde bir kere alan musade etsin diğer arkadaşlara cidden benim hiç hoşuma gitmedi bu olay neyse
La güncel borç değil işte aciliyeti olan bir şey keyfimden değil keyfimden olsa 3 saattir niye takip edeyim 300/500 içim ama lazım olunca da oluyor mecbur kalınca. Mesaideyim birde bi yandan iş bi yandan burası

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
La güncel borç değil işte aciliyeti olan bir şey keyfimden değil keyfimden olsa 3 saattir niye takip edeyim 300/500 içim ama lazım olunca da oluyor mecbur kalınca. Mesaideyim birde bi yandan iş bi yandan burası
O nasıl iş kanka telefona izin ve en iş yeri kaldı mı :D

Erhan2121

Sevilmeyen üye ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,789
44,576
113
Ne demek istedin kardeşim tam olarak mesela. Konu sahibi olarak benim bir mudahalem yada belirli kişilere mi dağıtım yaptigimi düşünüyorsun kazanç durumunda , yada takip eden adamlar bir daha takip etmesin demek mi gerekir tam olarak aydinlik getirir misin konuya dost
Açık yazdim zaten senlik bir durum yok senin rolünden odul alan arkadaslar ayni rolu takip etmeleri beni şaşırttı sadece biraksalarda yeni arkadaslar rolu devam ettirseydi dost

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,575
14,535
113
Sen maaşı bana versen, senin yerine burada bedavaya çalışırım dost.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...