- 2,170
- 10,538
- 113
Benimki de enpara zaten resim birde papel var ona göre ayarlarsiniz. Çekim beklemeye alindi birazdan gelirEnparasi olan varsa baskasinada atabilirsiniz, Enpara hic kesinti yapmıyor bilginiz olsun
Benimki de enpara zaten resim birde papel var ona göre ayarlarsiniz. Çekim beklemeye alindi birazdan gelirEnparasi olan varsa baskasinada atabilirsiniz, Enpara hic kesinti yapmıyor bilginiz olsun
Başarı sağlandı mı dostum tebriklerDostlarım burdaki isimlerden aranızda güvenilir olan kimse seçin de . Son adım yapistiracam burdan çekip . Bastan sona takipdesiniz elinize sağlık son adim gelmese de yapalim bisiler yine de
1- Sagopa
2- Mr Yk
3- Hakan
4- Bedo
5- djebbi
6- nocomment
Bak referansimda geldi naber canoBaşarı sağlandı mı dostum tebrikler
İyidir abim hayırlı geceler ortak arıyorum joker için hahaha 🤣Bak referansimda geldi naber cano
Fer Fecir epeydir görünmüyordun iyisindir insallahBaşarı sağlandı mı dostum tebrikler
1000-1000 bonus abimJokerde ne vaa gardaş![]()
500 500 mü yapcaz1000-1000 bonus abim
Ben kötü olmam her zaman kasnaklarımm çıkış vardır illaki ⚽⚽Fer Fecir epeydir görünmüyordun iyisindir insallah
Olur ama roll açmam vp den konuşuruz abim gel vp işteyim ben şu evrakları çözelim yatırır 3-4 kupon yaparız 😍500 500 mü yapcaz
Şu an param yok ödülü alirsak ilk roll yapariz roll başarili olursa döneriz jokereOlur ama roll açmam vp den konuşuruz abim gel vp işteyim ben şu evrakları çözelim yatırır 3-4 kupon yaparız 😍
İp var abi ip hehe rahat ol 🤣🤣🤣Şu an param yok ödülü alirsak ilk roll yapariz roll başarili olursa döneriz jokere
ciddi olamazsın boyun devrilsin emiArkadaşlar havalede hesabı kesinti yapmayan kimse onada atilabilir gereksiz kesinti olmasin
Roll aç kral millet faydalansın hem sinerji olurOlur ama roll açmam vp den konuşuruz abim gel vp işteyim ben şu evrakları çözelim yatırır 3-4 kupon yaparız 😍