- 13,569
- 6,121
- 113
Arkadaşlar havalede hesabı kesinti yapmayan kimse onada atilabilir gereksiz kesinti olmasin
Bol bol şanslarDostlar bugün basketbol listesi güzel.. bir değerlendirelim. Hedefe ulaşırsak 7 dosta ozelden ulaşırız. Herkese bol şanslar
Canin saolsun canoAlıp kaçarim bak 😂😂
Gelicek dost inanıyorumDostlarım burdaki isimlerden aranızda güvenilir olan kimse seçin de . Son adım yapistiracam burdan çekip . Bastan sona takipdesiniz elinize sağlık son adim gelmese de yapalim bisiler yine de
1- Sagopa
2- Mr Yk
3- Hakan
4- Bedo
5- djebbi
6- nocomment
Enpara var bende siz bilirsinizArkadaşlar havalede hesabı kesinti yapmayan kimse onada atilabilir gereksiz kesinti olmasin
Tamam dost burdayız insallahÇekimim verdik arkadaşlar. Başka yere atıp son adımı yapcam. Bildiğiniz sağlam limitlendirme olmayan site neresi var Ekli dosyayı görüntüle 884276
Kesinti yapmıyorsa sana atsın kralEnpara var bende siz bilirsiniz
Yok kiÇekimim verdik arkadaşlar. Başka yere atıp son adımı yapcam. Bildiğiniz sağlam limitlendirme olmayan site neresi var Ekli dosyayı görüntüle 884276
YapmıyorKesinti yapmıyorsa sana atsın kral
Vbet limitsizÇekimim verdik arkadaşlar. Başka yere atıp son adımı yapcam. Bildiğiniz sağlam limitlendirme olmayan site neresi var Ekli dosyayı görüntüle 884276
Bende öyleVbet limitsiz
Tamam kral ne güzel isteYapmıyor
Halk benim her türlü kesiyorArkadaşlar havalede hesabı kesinti yapmayan kimse onada atilabilir gereksiz kesinti olmasin
Sagopanin banka kesmiyormusHalk benim her türlü kesiyor
tekrar tebriklerÇekimim verdik arkadaşlar. Başka yere atıp son adımı yapcam. Bildiğiniz sağlam limitlendirme olmayan site neresi var Ekli dosyayı görüntüle 884276
Enparasi olan varsa baskasinada atabilirsiniz, Enpara hic kesinti yapmıyor bilginiz olsunSagopanin banka kesmiyormus
Neyse kral son elide vursunda kazasız belasız dağıtım işi kolayEnparasi olan varsa baskasinada atabilirsiniz, Enpara hic kesinti yapmıyor bilginiz olsun