- 106,938
- 60,099
- 113
10k paran vardida niye gelip roll açmadın la faruk.canimiz sikiliyodu burda@EşrefTEK80 sen bu işi biliyorsun
Yemin le benden kumarcı olmaz 10 k zarardayım bugün
10k paran vardida niye gelip roll açmadın la faruk.canimiz sikiliyodu burda@EşrefTEK80 sen bu işi biliyorsun
Yemin le benden kumarcı olmaz 10 k zarardayım bugün
Böyle etkinlik olunca ödemeler geç geliyo brom.24 saati bulabilir24 k beklıyorum 2 saatır tumbette odeme de agır gıdıyor
Valla reis çok zor . Bildiğim için çok seri davrandım sonuçlanmasını beklemedim hiç kuponlarin10k yatırdım bende borç bulup kacirmiyim diye.cevir çevir bitmiyo bu😀
TM abi sen dm at banaDostlar 7 dostumuza ödül atalım. Gördüm ben takip ettim forumu zaten baştan beri takip eden ancak bu kadar kişi var . Beklicem ne zaman sonuçlanır ne zaman öder bilmiyorum. Ama ödül vereceğimiz 7 dostu özelden belirliyorum şimdi. Dağıtımı @Devecibey dostumuz yapacak
Kesene bereket slotman arkadaş haber salmış onuda sana zahmet 😅Dostlar 7 dostumuza ödül atalım. Gördüm ben takip ettim forumu zaten baştan beri takip eden ancak bu kadar kişi var . Beklicem ne zaman sonuçlanır ne zaman öder bilmiyorum. Ama ödül vereceğimiz 7 dostu özelden belirliyorum şimdi. Dağıtımı @Devecibey dostumuz yapacak
Hiç nasip olmadı ☹Dostlar 7 dostumuza ödül atalım. Gördüm ben takip ettim forumu zaten baştan beri takip eden ancak bu kadar kişi var . Beklicem ne zaman sonuçlanır ne zaman öder bilmiyorum. Ama ödül vereceğimiz 7 dostu özelden belirliyorum şimdi. Dağıtımı @Devecibey dostumuz yapacak
Helal sanaSon 3k lik kuponda geldi kasa 63k oldu dostlar. Sonuclanmasini bekliyorum. Geldik zurnanın zırt dediği yere şimdi 😀😀Ekli dosyayı görüntüle 931844
TebriklerDostlar 7 dostumuza ödül atalım. Gördüm ben takip ettim forumu zaten baştan beri takip eden ancak bu kadar kişi var . Beklicem ne zaman sonuçlanır ne zaman öder bilmiyorum. Ama ödül vereceğimiz 7 dostu özelden belirliyorum şimdi. Dağıtımı @Devecibey dostumuz yapacak
Valla acelem yok reis.yeterki kuponlar kazansın.zaten biter çevrim.o yüzden acele etmeden yavaş yavaş cevircem.sen nekadar çektin reisValla reis çok zor . Bildiğim için çok seri davrandım sonuçlanmasını beklemedim hiç kuponlarin
Odeme aşamasında dediler bakalımBöyle etkinlik olunca ödemeler geç geliyo brom.24 saati bulabilir
Reis ben en baştan beri burdaydımDostlar 7 dostumuza ödül atalım. Gördüm ben takip ettim forumu zaten baştan beri takip eden ancak bu kadar kişi var . Beklicem ne zaman sonuçlanır ne zaman öder bilmiyorum. Ama ödül vereceğimiz 7 dostu özelden belirliyorum şimdi. Dağıtımı @Devecibey dostumuz yapacak
63k reis cekicem şimdi kuponlar sonuclanmiyor niyeyseValla acelem yok reis.yeterki kuponlar kazansın.zaten biter çevrim.o yüzden acele etmeden yavaş yavaş cevircem.sen nekadar çektin reis