- 1,743
- 549
- 113
Tekrardan hatırlatma yapayım çalıştığı için uyuyakaldı ben devraldım emeği boşa gitmesin diye yanlış anlasılmasın dostlar
Sisteme kafayı yedirdin sjsjsjjss63k reis cekicem şimdi kuponlar sonuclanmiyor niyeyse
Kazancın daim ola dost 🧿🧿63k reis cekicem şimdi kuponlar sonuclanmiyor niyeyse
Hayirli olsun63k reis cekicem şimdi kuponlar sonuclanmiyor niyeyse
Tümkasa olayi nedir reis onu bilmiyorum ben yaHayirli olsun
Yoğunluk var heralde.
Tumkasa ile çekim ver bence
Onda daha erken sonuclaniyo çekim
Tumkasadan bankaya çekim anında zaten
Ben kazanç olursa öyle yapcam
Neyse tekrar hayilri olsun dost
Yeni cıkan bı uygulama her haldeTümkasa olayi nedir reis onu bilmiyorum ben ya
Kendi dijital cuzdanlari gibi bir seyTümkasa olayi nedir reis onu bilmiyorum ben ya
Tumbetin kendi uygulmasi yeni cikardigi.tumkasa.com a üye oluyosun.sonra onaylaniyo 1 saate.sonra oraya çekim yapiyosun siteden.ordan bankaya cekiyosun.ben 10kyi oraya yatırdım.ordan siteye yatırdım tumbete.tumbetin uygulmasiTümkasa olayi nedir reis onu bilmiyorum ben ya
Aynen abiOdul sahiplerini belirleyelim ulaşalım şimdi. Ona göre de ödeme gelince dağıtımı yapalım sabah
Herkes çekiyor dost ki normalde de Tümbet erken ödemez o yüzden sabahı bekletir her türlüHala sonuçlanmadı yahu. Sonuclansin çekimi verelim de dagitimi sabah yaparız artık. Ne zamana oderlerse birde o var daha. Ekli dosyayı görüntüle 931855
Dost yine buradan bilgi geçersen daha iyi olur seçimleriOdul sahiplerini belirleyelim ulaşalım şimdi. Ona göre de ödeme gelince dağıtımı yapalım sabah
Zaten 7 8 kişiyiz reis fazla yokOdul sahiplerini belirleyelim ulaşalım şimdi. Ona göre de ödeme gelince dağıtımı yapalım sabah
9 da başladı la konu 😂 9.3 dan beri buradayız hajajaTebrikler rollde olanların eline sağlık saat 8 den beri takip eden var
Sonu iyi oldu ya reis önemli olan o. 7 tane dostumuz faydalanacak en azından. Herkesin emeğine yüreğine sağlıkTebrikler rollde olanların eline sağlık saat 8 den beri takip eden var
OoooooDostlar seri seri oynayacağım malûm 7 kat çevrimi var. Çevrimi bitirirsek kasanın durumuna göre 5-10 kişiye ulaşırız. Bol şanslar olsun