- 11,375
- 11,626
- 113
Listedeki dostlar dm açtım ibanları isimlerinizle beraber gönderir misiniz,
Kişi başı 250 tl ödül düşüyor .
@EşrefTEK80 doğrumudur üstad ?
kesene bereketÖdül Lazistan dosta atildi dagitacak Beyler . teşekkürler tekrar
Kesene bereket dostÖdül Lazistan dosta atildi dagitacak Beyler . teşekkürler tekrar
Kesene bereket eşref hocamÖdül Lazistan dosta atildi dagitacak Beyler . teşekkürler tekrar
Hayatta daha büyük dertler varValla ya herkes aynı kaderi yaşıyoruz tartışma peşindeler
Arkadaşın geliş saati. Ondan önce burada olanlar var. Dediğim gibi kimsenin hakkına girmek istemem ben isim hedef gösterip @Lazistan08Tebrikler dost @EşrefTEK80 kazancin daim olsun, gecen takip ettigimde alamamıştim ben umarim denk gelir bu sefer![]()
Kesene bereket dostÖdül Lazistan dosta atildi dagitacak Beyler . teşekkürler tekrar
Arkadaşın geliş saati. Ondan önce burada olanlar var. Dediğim gibi kimsenin hakkına girmek istemem ben isim hedef gösterip @Lazistan08
Bol sanslar dostt
Gönderildi dostum eline sağlık olsun 🙏🏻☘Listedeki dostlar dm açtım ibanları isimlerinizle beraber gönderir misiniz,
Cırpınırdı karadenız
Konu başında bol şans diyip 2 saat sonra sonda geleyim o zaman bidakine bende 😂
Kişi. Başı 250 miListedeki dostlar dm açtım ibanları isimlerinizle beraber gönderir misiniz,
Begenmıyorsan alma puahajKişi. Başı 250 mi
BakarızBegenmıyorsan alma puahaj
Aynen öyle yap senKonu başında bol şans diyip 2 saat sonra sonda geleyim o zaman bidakine bende 😂
Uzatmıcam. Adam sordu söyledim. 9 köyden kovuldum 10.udanda kovulurum sıkıntı yok. İyi forumlarAynen öyle yap sen
Takma kafana sallaUzatmıcam. Adam sordu söyledim. 9 köyden kovuldum 10.udanda kovulurum sıkıntı yok. İyi forumlar